• Doğum
  • Doğurdum sorular varsa alırım kızlar

Canım ben anestezi onayı alırken sen bebeğini gördükten sonra senin işlemini yaparken sana sakinleştirici vurucaz dediler o ara soramadım neden yapıyorlar acı mı hissediyoruz

Canm anlatsana sen neler yasadın ağrın var mk

Ayse_58 sezeryan sonrasi neler yasadiniz agrilar ne kadar surdu ne Zaman ayaklandiniz kac gun surdu kotu mu sezeryan pisman misiniz ayy Cokk sordum 🤷‍♂️☺️☺️bende on gun kaldi da kusura bakma

Ayse_58 ilk çoçuğunuz mu? İlk çoçuğunuzsa özelde mi yaptınız doğumu siz mi istediniz sezaryen almayı

Ayse_58 bende Spinal sezeryan düşünüyorum ama çevremdeki insanlar daha sonra bel ağrısı yaşayacağımı söylüyolar sizde oldu mu öyle bir durum

Betull41 canım bana sakinleştirici verdiler mi bilmiyorum demediler öyle bişey bebek çıktıktan sonra biraz miden bulanıyor zaten söylüyorsun başında bekleyenlere çok dayanılmıcak bişey değil

Mel123kj ameliyatta hiçbişey hissetmiyorsun sadece hafif sarsıntılar oluyor canım

Mel123kj ağrı biraz oluyor ama gelip ağrı kesici yapıyolar geçiyor sonra ama tabiki sıfır ağrısız değil

4965berra akşam 7de çıktım ameliyattan gece 1 gibi ilk yürüdüm canım yürüdükçe açılıyosun çok zor değil ağrı oldukça iğne yapıyolar zaten

Guldem1 şuanlık öyle bi sıkıntım yok canım ilk çocuğumu genel olmuştum bu spinal oldu iyiyim şimdilik

Sütünüz hemen geldi mi☺️ Yada gelmesi için ekstra bir işlem uyguladınız mı?(sıcak uygulama masaj gibi)
            gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün güzel günlerini görün inşallah 😊

Ayse_58 hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲 bebeği çıkardıktan sonra ki işlem uzun sürüyor mu dikişler falan toplam ne kadar sürüyor birde bebeği hemen odaya mi götürüyorlar 😊

Ayse_58 ameliyat esnasında basında biri oluyormu yani o ortam nasıl seninle sohbet etilermi

AysennHED bebek çıktıktan sonra 15-20 dk sürdü sanırım canım ama pek anlamıyosun hızlı geçiyor bebek ben odaya geldikten sonra geldi

4965berra ara ara ağrım oluyor iğne yapıyolar yürüyorum geçicek inşallah bu günlerde