• Doğum
  • Doğurdum sorular varsa alırım kızlar

Betull41 canım bana sakinleştirici verdiler mi bilmiyorum demediler öyle bişey bebek çıktıktan sonra biraz miden bulanıyor zaten söylüyorsun başında bekleyenlere çok dayanılmıcak bişey değil

Mel123kj ameliyatta hiçbişey hissetmiyorsun sadece hafif sarsıntılar oluyor canım

Mel123kj ağrı biraz oluyor ama gelip ağrı kesici yapıyolar geçiyor sonra ama tabiki sıfır ağrısız değil

4965berra akşam 7de çıktım ameliyattan gece 1 gibi ilk yürüdüm canım yürüdükçe açılıyosun çok zor değil ağrı oldukça iğne yapıyolar zaten

Guldem1 şuanlık öyle bi sıkıntım yok canım ilk çocuğumu genel olmuştum bu spinal oldu iyiyim şimdilik

Sütünüz hemen geldi mi☺️ Yada gelmesi için ekstra bir işlem uyguladınız mı?(sıcak uygulama masaj gibi)
gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün güzel günlerini görün inşallah 😊

Ayse_58 hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲 bebeği çıkardıktan sonra ki işlem uzun sürüyor mu dikişler falan toplam ne kadar sürüyor birde bebeği hemen odaya mi götürüyorlar 😊

Ayse_58 ameliyat esnasında basında biri oluyormu yani o ortam nasıl seninle sohbet etilermi

AysennHED bebek çıktıktan sonra 15-20 dk sürdü sanırım canım ama pek anlamıyosun hızlı geçiyor bebek ben odaya geldikten sonra geldi

4965berra ara ara ağrım oluyor iğne yapıyolar yürüyorum geçicek inşallah bu günlerde

Hase_nan ilkde mecburi sezeryan olmuştu benim canım 37 haftamda kanamam olmuştu 38de sezeryan olmuştum şimdide 38 haftamda sezeryan oldum

Pamuuk evet anesteziyi yapan kişi sürekli gelip gidip soruyor nasılsın miden bulanır başın dönerse söyle yada şu ağrı kesiciyi yaptık etkisi bu korkana gerek yok gibi onun haricinde bitanede cici bi kız vardı konuştu benimle içerde herkes sakin müzik çalıyor şarkı çalıyor

Ayse_58 ay cok güzel ozaman tesekkür ederm bilgin için

Ayse_58 canım gözün aydın ben de seni merak ediyordum 😊 nasılsınız hastaneden çıktınız mı? Spinal nasıldı sonrasında baş ağrısı vs oldu mu bir de bu gaz ve tuvalet durumu zorladı mı seni ne yapmak lazım tavsiyen var mıı?

P_6 Allah razı olsun canım evet evimizdeyiz çok şükür spinal rahattı sonrasında baş ağrım çok şükür olmadı ama bitter çikolata ve sade şekersiz nescafe içtim 2 tane bide su ara ara gaz ve tuvalet içinde yürümen lazım ben gazı doğumun ertesi günü tuvaletimide eve gelince yaptım

• P_6 bunu yanıtladı.
            • P_6 bunu beğendi.

Ayse_58 ohh ne güzel atlatmışsınn maşallahh çok sevindim 🌸 darısı başımızaa