Zeynepemre El,kol,ayak,bacak,karın ve sırt artık vücudumda kaşınmayan yer kalmadı. Hamileliğim boyunca hiç kilo almadım 30 haftalık hamileyim. Bu nasıl bişey? Doğumdan sonra geçiyor mu ya 🤦♀️
pamuksekerinannesi Benimde bacaklarımda oldu ölüyorum şu anda ne yaptıysam geçmedi delircem.. Yıkadım kolonya sürdüm krem sürdüm geçmedi çözüm bulan varsa Allah aşkına akıl versin 🙏 Zeynepemre
Hazelkuru Zeynepemre bazı hamilelerde adet görülmediği için bu kabarcıklar çıkıyormuş benimde omzumda var
Zeynepemre ElifGecem gittim canım. Kurdeşen gibi değil çok farklı karaciğer kolestazından şüphelendim ben ama bütün tahliller normal çıktı ama bu kaşıntılar bitmek bilmiyor
Havva Zeynepemre 12.haftadayım ve benim de baldır kısmım sırtımda göğüs bölgemde boynumda kabarcıklar var çok kaşınıyor sivilce desen sivilce değil isilik desen isilik değil
Irmyldm9 Zeynepemre. Doğru söylüyorsunuz çocuk doğup rezil olacaksa dünyaya gelmemeli ama bunu yapmadan önce düşünmeleri gerekmez mi? Madem sevmiyor neden birlikte oluyor? Bedenini birleştirdiği insanla ömrünü ruhunu birleştiremez mi bir birey?Ben 18 yaşında hamile kaldım şuan daha yeni 19um ben korkmadım mı şüphelenmedim mi acaba anne olabilirmiyim diye ben küçük değilmiydim? Herkes birşeyleri bile isteye hür iradesiyle yaşıyor ben bu yaşta arkasındaysam evliliğimin evladımın diğer insanlar da olabilir. Hem illa evlenmesi gerekmiyor anne olmak için eş olmak şart değil bende annem babam ayrı büyüdüm bazı şeylerin önünü bahaneler kesmesin.
ElifGecem @Zeynepemre# Allah Allah, geçmiş olsun canım acaba sebzeee falan mı alerji yaptı vücudun.2 gün falan domates gibi şeyler yeme belki geçer 🙁
Zeynepemre ElifGecem çözemedik canım bizde nette okudum çok normal yazıyor herkes yaşıyormuş bu problemi ama çözümünü bulamadım
Fasulyeninannesi Zeynepemre hormonal bişy gebeliklerin %70inde olur 36.haftaya kadar geçmesi beklenir geçmiş olsun 🙏
Mervenisa Havvacanim benimde vardi asiri derece daralma 29 haftada baslamisti benim ka 9 za dusmus ondanda oluyor daralma tahlil yaptir derim ben simdi geyno feron kullaniyorum sabah aksam daralmam gecti cok sukur kanimda yukseldi 11 oldu suanda
Mesude Kaşıntılar benimde baş belam malesef 3 doktora gittim hamilelik alerjisi olduğu söylenildi bütün tahliller yapıldı temiz çıktı korkulacak birşeyin olmadığı söylenildi Doğumdan sonra geçer dedi 😔
Zeynepemre pamuksekerinannesi canım ben doktora sordum. Ovadril diye bir kaşıntı ilacı verdi kaşınan bölgeye sabah akşam sürdüm çok rahatlattı. Sana da tavsiye ederim.
pamuksekerinannesi Zeynepemre Allah razı olsun canım nöbetçi eczaneden bende alayım mahvoldum.. Görsen uyuz olmuş bu dersin😂 Ama sadece bacaklarım kaşınıyor anlamadım gitti..
Zeynepemre pamuksekerinannesi biliyorum canım o çok fena ya. Eziyet resmen. İnsallah seni de rahatlatır