edaagocer Ozgnrgl Merhaba, hangi hastanede hangi doktora gittiniz acaba ? allah analı babalı büyütsün
Ozgnrgl edaagocer Efeefe Yenibona Nisa Hastanesinde yaptım. Dokorum Derya Hanımdi fakat koronadan dolayı artık sadece nobeti doktorlar yaptirabiliyormus Muhabbet Hanım doğumu yaptırdı kontrole de ona gittim çok memnun kaldım o da çok sakin ve kontrollü birisi
Wonderanne Ozgnrgl Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 😍🤩
il-cn Yaaa maşallah. Ne kadar güzel yazmışsınız. Hayirli ugurlu olsun insallah tekrar tekrar, çok imrendim. Ben de 26.haftamdayim her gun pilates,leslie yapmaya hareketli olmaya calisiyorum. Insallah sizinki gibi bir dogum nasip olsun 🙏
Kubra1305 Ozgnrgl maşallah yaa hayırlı olsun bebişiniz 💕 dogumunuz neredeyse benim hayal ettiğim gibi olmuş. Rabbim herkese böyle rahat acısız doğum nasip etsin. Hastanenizi merak ettim özel de mi yoksa devlette mi doğum yaptınız? Devlet hastanelerinde sanki hep kötü doğum hikayeleri duyduğum için özele gitmek istiyorum. Ozeldekiler de para kazanmak için sezaryen yapmak istiyor gibi düşünüyorum. Bu ikilemde olan bi tek ben miyim 🤷
Ozgnrgl Kubra1305 açıkçası ben suni epidural şu patlatma doğal doğuma müdahale olacak bir şey istemiyordum tabi bir sikinti olmadığı sürece. Doktoru ve hastaneyi ona göre seçtim hamilelikte ona göre dikkat ettim. Bence bu konuda gideceğiz doktoru ve hastaneyi araştırmaniz kontrolerinizde doktorunuzla bunları konuşmanız çok önemli.
Ozgnrgl 2020annesi yok bu kasılmanin bebeğin hareketiyle alakası yok onu bariz hissederiz kaslarda aşağı baskıyla bir kasılma oluyor ve dediğim gibi bu İlk başta 3 dk fln sürüyor
Ozgnrgl 2020-2020 2020-2020 ben çok istemiştim kesisiz doğum perine hakkında da pek tecrubelilere rastlamadim o yüzden yazmak istedim umarım sizin olur 🙈 ben özel hastanede yaptim ki doğum öncesi ekipten yani aslında ebeden cok memnun kaldım. Açıkçası normal doğum devlette olsun olayına katılmıyorum. Çünkü ozel hastanede konfor var daha çok ilgi var sancı zamanları ve doğum zamanı zaten tahammülsüz oluyorsunuz insanların muhattap olma şekli çok önemli. Bide sancı odanız ayrı benim eşim yanimdaydi plates topu fln verdiler onunla duşa girdim yani bazı şehir hastanelerinde de var bu imkanlar bildigim kadariyla ama tavsiyem sancı ve doğum zamanı kendinizı ne kadar rahat ettirecek gücünüz varsa onu yapın.
2020annesi Ozgnrgl daha once ozel bi hastanede kurtaj okmustum dogumhanede 3 4 tane sanci ceken vardi simdi baska bi ozel hasteneye gidiyrm ama orda nasildir bilmiyorum dogumhaneye girmeyi hic sevmiyorum yanina kimse gelemiyo kurtajinda psikolojik etkisi oldugu icin dogumhaneye girer girmez icim daraliyo
Ozgnrgl Deletedmom627372 bende hamilelik oldu. Proctolog fitil ve krem kullanıyordum. Osmolak sürüp kullandim. Doktorla dogumdan sonra da devam ettim. Ama yazdığım gibi benim kabizlik geçince küçülmeye başladılar o yüzden başta kabizliga çare bulmak lazım. Ben kabızlığı ikinmakla alakalı sanıp ikinmiyorum kabizligimLa ne alaka diyordum ki dışarıya çıkamayan hatta bizim hissetmediğimiz dıskı ikinmasakta makara baskı yapıyor o yüzden hemoroid tetikliyor. Canım doğumdan sonra aşırı şu içiyorum ve bir de yeşil erik belki bunları denersen sende tuvalete ciktikca iyilesiyiler ınsaallah zor bir durum bilirim🙈
Deletedmom627372 Ozgnrgl bende kabızlık falan olmadı doğumda oldu galiba bol su ve sıvı tüketiyorum inşallah geçer
Ozgnrgl 2020annesi o tüm hastanelerde öyledir sanırım. Ben gittigimde sanırım virüsten dolayı sadece 2 yatısli hastaydik ben girdiğimde dogumhane bostu