Bsra-korkmaz Karacasmyrna ah ah kullanmadığım şey kalmadı nasıl kötü çatladım sizin adınıza çok sevindim umarim doğum dan önce çatlama olmaz kuzenim de öyle olmuştu doğumdan kısa süre önce birden çatladı
Bezgii muhanneozge anterior ön, posterior arka demek. Gebe okulunda ebemiz söylemişti plasenta öne yerlesmisse çatlak az olur diye ☺️.
Nazliiiiii __birafitap__ şiddetle tavsye edyrm olan catlagımıda azalttı hatta bacaklrmdakını yok ettı hep 89 tl ye aldm 😊
Wonderanne __birafitap__ bana kantaron yağı önerdiler catladiktan sonra kullandım ama sanki iyi geliyor gibi ben düzenli kullanmayı unutuyorum ne yalan söyleyeyim
__birafitap__ Wonderanne evet lekelere çok iyi geliyordu yüzüm için kullanmıştım inşallah catlaklara da iyi gelir💖
__birafitap__ Ezgiylmz2133 öyle mi bende alayım inşallah şu an evdeki bebek yağını kullanıyorum:) teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için 🌸
__birafitap__ Bsra-korkmaz ya bacaklarım kilo alıp vermeye bağlı olarak baya çatlamış ama egzemali çok kuru yani göbeğim kuru değil ayy bilemedim kinen korktuğum o mavi mor çatlaklar 🤦♀️