Merve_volkan Shnayse sol da yatana büyükler kız der onun için sordum canım 🥰 Allahım sağlıklı evlat versin de kız erkek hiç farketmez
Shnayse Burcinerdem valla burada erkekte değişen görmedim ama kız bebekte değişen oluyor gibi gördüm Allahım herkesin gönülündekini versin sağlıkla inşallah 😊🙏
Merve_volkan Shnayse aminn inşallah 🤲🏻🤲🏻 Benim de bebeğim sağımda bende Cumartesi sabah gidicem nasipse cinsiyet öğrenmeye
Bahriye06 Shnayse banada dr ultrason da hep sağdan bakıyor ama ilk hareketleri solda hissettim ve hala solda hissediyorum bu durumda kafası sağda ayakları solda oluyor değilmi
Shnayse Angelada arkası dönüktü benim bebeğin pozisyonu müsait değil dedi göremiyorum dedi %60 kız gibi dedi 😊
Angelada Shnayse benim sırt üstü ama bacaklar kapalı cnm göstermiyor erkeğe benzetti bakalım sağlıklı olsunlarda önemli değil kız erkek 😊
Rabia95 Aysedgrlikrkmz biz ikili testte öğrendik, doktor vura vura karnıma bebeği dansöz gibi oynattı 🥺 canım yanmadı ama eli çok alışıktı galiba ikili tarama vs bakıyor sadece o 🤷🏻♀️
Shnayse Rabia95 ikili de sorduğumda ben cinsiyet bakmıyorum demişti doktor biraz tuhaftı sanki söylese nolacak 😊
Mavilisi Rabia95 canım ikili testte mi öğrendin cinsiyeti ni nedir cinsiyet bir de sağ tarafında mı bebiş
Rabia95 Merve_volkan hissetmek için daha erken ama sağ tarafımda bazen top gibi bi sertlik oluyor bebek sanırım
Merve_volkan Rabia95 evet canım benimde öyle pluyordu düz yatınca özellikle sabahları böyle kabarıyor eşime gösterdim ilk çıktığında şaşkınlıktan ben diyecegını bilememişti 😅
Annesi34 @Ekimannesiii# Deletedmom021 anaa doğru şimdi hatırladım😂 kesin konuşmadı mı doktor ben devlete randevu aldım haftaya gidicem valla kafam karışık emin olamıyorum
Deletedmom021 Annesi34 kesin konusmadi bende haftaya çarşamba gidicem dr bide 29 Mayısta detaylı ultrasona giricem o zaman belli olur 2 hafta daha bekliycem mecburr
Merve_volkan Kiwi12 hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı evlat olsunlar yeter 🥰🤲🏻