Deletedmom021 Annesi34 kesin konusmadi bende haftaya çarşamba gidicem dr bide 29 Mayısta detaylı ultrasona giricem o zaman belli olur 2 hafta daha bekliycem mecburr
Annesi34 Deletedmom021 istanbulda mısın hangi doktora gidiyosun aynı doktor ihtimali ne kadar yüksek acaba merak ettim🙂
Merve_volkan Kiwi12 hayırlısı olsun canım kız erkek farketmez hayırlı sağlıklı evlat olsunlar yeter 🥰🤲🏻
Kiwi12 Merve_volkan aminnn kuzum öyle tabi ama hiç deilse kız mı erkek mi o densede artık biseyler alınsaydı yavaş yavaş 😁
Kiwi12 Merve_volkan tabikide biseyler goruyrsn alıyım diye heves ediyorsun ama o alacağının ya pempese ya mavisi olunca alamiyorsun 🤣
Merve_volkan Kiwi12 aynen canım bende senin gibiyim eşim bebek giyim toptanında çalışıyor çok güzel seyler var ama koz mı erkek mı bilemediğimiz için hiç bişey alamıyoruz ama hayırlısı yarın sabah inşallah gösterir Kendini bebişim de öğreniriz 🤲🏻🙈
Mavilisi Rabia95 canım ikili testte mi öğrendin cinsiyeti ni nedir cinsiyet bir de sağ tarafında mı bebiş
Rabia95 Mavilisi evet ikilide öğrendim, sağ tarafımda kıza çok benziyor dedi 🙏🏻 Zaten kalça fotoğrafımızda verdi bi çıkıntı yok
Mavilisi Deletedmom021 canım ikili teste girdin mi orada mı kız dedi bir de çin takvimi tuttu mu ben başka yöntemle hesaplıyorum genelde tutuyor seninde belliymiş cinsiyet doğum tarifini birde hamile kaldığın ayı yazae mısın bakayım tutup tutmadığına😊
Deletedmom021 Mavilisi belli degil daha cinaiyeti bi kız bir erkek diyor bu arada çok karışık benim doğum tarihim falan gercekte baska kimlikte başka adetim öyle gerçekte baska dr başka günü baz aldı boşver 1 hafta kaldı zaten öğrenmeme yazarım yine buraya😑
Mavilisi Rabia95 anladım canım doğum tarihini ve hamile kaldığın ayı söyleyebilir misin rica etsem bir hesaplama var çoğunluk tuttu sende de tutacak mı😊
Mavilisi Rabia95 benim baktığım hesaplama da erkek gösterdi tutmadı canım :) çin takviminde de +1 ekleniyor diyor ama bilemedim hayırlısı olsun💕