sercen Herkes ayrı bisi yazmış 🤣belirli bi haftası yok cnm kimisinin karnı geniş cabuk çıkmaz kimisi karnı dar geç çıkar ben 12 haftayım çıkmış az yani
BarBeyzazer Kişiden kişiye göre değişir kimileri 6-7 aylık heran doğurcak gibi büyük oluyor kimi son ayında 6 7 aylık gibi oluyor çıkmasıda öyle işte kiminde çabuk çıkar kiminde geç önemli olan bebeklerin sağlığı 😊
dphnln Gamzeblk Aksine fena iştahsızım 😞 keşke yiyebilsem. Gaz sorunum var sanırım onunla alakalı. Yoksa çok erken 🙂
Gamzeblk dphnln istahsizlikta hic iyi degil icinizden yemek gelmese bile daima biseyler tuketin bence yemekti cevizdi badem gibi ozelliklede su su her derde deva gercekten.
dphnln buse007 bende de durum aynı sanırım gazdan bizimki, benim gibi iştahsızsan yiyemiyorsan eğer başka bi açıkması yok gibi 😂
buse007 dphnln ben hamilelikten önceki gibi besleniyorum kusma filan hiç olmadı canım diyorum acaba ondan mı böyle şişiyorum böyle giderse çatlıycak her yerim 😂😂
mrveyvz Ben 12+3üm daha sadece 1 kilo aldım ve karnım çıktı kilo almış gibi hissediyorum tartılıyorum yok. 1 kilodanda göbek çıkmaz herhalde 🤗🤗
Mnkse mrveyvz bende öyleyim 3 aydır deli gibi yiyorum hemen gelişsin ama 1 kilo almışım doktorda şaşırdı 😁
Sevde123 23 haftalıgim bir kaç haftadır çıktı karnim😊 ama dışarıda ferace giydiğim için hala belli değil hamile oldugm😀
Gencanne01 Hayal123 canım 18 e kadar sıfır göbekten Suan 19+5 im resmen bır haftada fırladı zaten bırden çıkarmış
Hayal123 Gencanne01 yaaa ciddi misin inşallah benimde öyle olur millet de şaşırıyor 4 ay bitti deyince ortada görünen bir şey yok🙄
meltemkokden Bazıların iç karnı büyük oluyor dışardan pek anlaşılmıyor kücük oluncada 3.aydan itibaren şişmeye başlıyor🤗 14.haftadayım benımde belli olmaya başladı biraz😇😇
Kekmez Ayda çıkar 3. 4. Ay bunlardaki gazdır gençler heyecanlısınız biliyorum ama 6 dan sonra ancak bahsettiğiniz göbek oluyor ☺