Hayal123 Merhaba kızlar.. 16 haftalık hamileyim hala göbekte bir büyüme yok🙄 sizlerin kaçıncı haftada çıkmaya başladı göbüşleriniz🤔
Hatce06 Hayal123 kişiden kişiye değişiyor canım ben 25 haftalık hamileyim 6 aylık oldum yenı çıkmaya başladı
dphnln O zaman benimki yemekten mi çıkıyor diye soruyorum şu an kendime 🙂 3.aydayız ve göbüş pırtladı ☺
Gamzeblk dphnln 10 haftalik ama benimde gobek cikti bence yemekten dolayı aşiri yemek yiyenlerdenseniz eger 😊
Naz_izmir Ben 16 haftaligim ama cok az belirgin öyle cok gobegim yok 5 aylikken basliyormus cikmaya 20inci haftalarda falan yani
Nrn Hayal123 6aydan önce az çıkıyor bol giyersen anlamıyor kimse sonra bırden şiştim ben yanı bende öyle oldu🙈
dphnln Gamzeblk Aksine fena iştahsızım 😞 keşke yiyebilsem. Gaz sorunum var sanırım onunla alakalı. Yoksa çok erken 🙂
dphnln buse007 bende de durum aynı sanırım gazdan bizimki, benim gibi iştahsızsan yiyemiyorsan eğer başka bi açıkması yok gibi 😂
Edirefp Hayal123 21. Haftam bitti daha doğru düzgün karnım yok. Karnınızın yapısıyla alakalı o karnınız genişse geç çıkar darsa erken çıkar. Bi arkadaşım 20. Haftada 40. Haftada gibi karnı
Mnkse Hayal123 canım senin iç karnının geniş olup olmamasına bağlı benim 13+3 günlüğüm göbeğim sağa sola çekmeye başladı yatakta genişse geç çıkıyor göbüş