Mnkse mrveyvz bende öyleyim 3 aydır deli gibi yiyorum hemen gelişsin ama 1 kilo almışım doktorda şaşırdı 😁
Emineyldrm Hayal123 benim 16 +4 karpuz gibiyim ama kisiden kiseye degisiyor benden 1 ay sonra hamile kalan benden onde gidiyor yada hic olmayanda var benimde birden portledi yavrucagzim
Hayal123 Gencanne01 yaaa ciddi misin inşallah benimde öyle olur millet de şaşırıyor 4 ay bitti deyince ortada görünen bir şey yok🙄
Fulyag Hayal123 Benim 13. Hafta doldu ve göbeğim çıktı gaz kabızlık vs. Problemim yok düzenli ve dozunda besleniyorum sabah kalktığımda bile aynı boyutta o yüzden gaz gibi gelmiyor bana ama göbeğin çıkması için de çok erken o yüzden anlam veremedim 🙄
buse007 dphnln ben hamilelikten önceki gibi besleniyorum kusma filan hiç olmadı canım diyorum acaba ondan mı böyle şişiyorum böyle giderse çatlıycak her yerim 😂😂
Nrn Hayal123 6aydan önce az çıkıyor bol giyersen anlamıyor kimse sonra bırden şiştim ben yanı bende öyle oldu🙈
Gamzeblk dphnln istahsizlikta hic iyi degil icinizden yemek gelmese bile daima biseyler tuketin bence yemekti cevizdi badem gibi ozelliklede su su her derde deva gercekten.
KymetKaplan Hayal123 canım o kişiden kişiye değişiyor sanırım ben 22 haftamdayım ama hala olduğum belli olmuyor