tlnkdr Bende 32.haftamdayım ve 3 haftadırlar net bi şekilde artık hissediyorum hıckırdıgını galiba iyi bişi bazen çok uun sürüyor 2 3 dk korkuyorum ama normalmiş galiba bide büyürken yaparmış dediler bana
Topraksmom Ponciginannesi_ evet tık tık ritmik bir şekilde 3-4 dk sürüyor bazen videoya falan alıyorum 😂😂
Misssimsek Ponciginannesi_ acı ve baharatlı yiyince daha çok hickirirmis bebekler. Ve hickirmalari emme reflekslerini guclendirirmis. Benim ki de öyle her gun hatta günde 3 4 kez hickiriyor. Zipliyor. Tepiniyir. Hatta halay çekiyor 😅
Ponciginannesi_ Misssimsek benimki kayıyor kay kay alsak iyi olur 😄 bildiğin karnımdan kaydığını hissediyorum 😄
Aybukeb Ponciginannesi_ ay bende aynı şeyi düşünüyor bacağını bir gerdiriyor karnım delinecek gibi hıçkırdığı zamanlar bende üzülüyorum sinirleniyor herhalde diye 😀
Ponciginannesi_ Aybukeb bazen ceviz kadar bir şey geziniyor karnımda. Bu neresi oluyor çok merak ediyorum ya. Hatta elimle yakalamaya çalışıyorum başka yere geçiyor yine dokunuyorum yine kaçıyor. Kovalamaca oynuyoruz. Benim tospik doğum pozisyonunda olduğuna göre bu eli olamaz ayağı mi o zaman
Aybukeb Ponciginannesi_ ay bende aynı şeyi düşünüyor bacağını bir gerdiriyor karnım delinecek gibi hıçkırdığı zamanlar bende üzülüyorum sinirleniyor herhalde diye 😀
Dmlh Ponciginannesi_ 😂😂😂 annelik babalık işledi bile iliklerimize kadar şimdiden sağlıkla gelsinler inşallah :))
Ponciginannesi_ tlnkdr evet büyüdükçe daha belirgin oluyor. Önceden sadece hissederdim şimdi dışarıdan da sallanıyor belli oluyor
Aybukeb Ponciginannesi_ benimde aynı yumruk gibi bir şişlik geziyor dizi falan mı diye de düşünüyorum ben bazen çok komik bende avcumunniçine alıyorum hemen günler geçsin hemen kavuşalım artık ☺️
SedaSevval10 Ponciginannesi_ evet 3 bulduğu oluyor artık hıçkırmazsa korkuyorum o kadar alıştım birde iyice büyüdü karşıdan eşim bile hıçkırık tutmuş gene diyor içinde depremler oluyor 😃
Dunyam28 Hem de nasıl hıçkırıyor benim küçük fare 🥰Gün de 2-3 kez oluyor bazen.Hickiran bebeklerin emme refleksinin güçlü olduğu söyleniyor.