• Gebelik
  • Bebişi hergün hıçkıran var mı?

Genelde her gün bazen günde 2-3 kez bizim de 😀 iyi bir şeymiş sanırım

Ponciginannesi_ ciğerlerinin iyi geliştiğini gösterirmiş bizimkide o konuda maşallahı var çok hıçkırır zaten biz analı kızlı hıçkırıyoruz 😂

1989-- oynadığını sanıyor olabilirsin. Böyle sanki kalp atışı gibi pit pıt diye karnın oynuyor

Ponciginannesi_ genelde 30. haftadan sonra duyuyorum gebelerden hıçkırdığını yada öyle denk geldi bana hep ben 25+3 haftalık olduk kalp atışı gibi atıyor 1 dakika ya sürüyor sürmüyor bu hıçkırık mı oluyor şimdi yani bu haftalardada oluyor mu ilk gebelik olunca bilmiyorum ☺️

1. Haftadayim baya uzun sürüyor başlayınca :)) kıyamıyorum hatta su içeyim pozisyon değiştireyim de rahat etsin diye uğraşıyorum sanki rahatsız oluyormuş gibime geliyor hickirdikca :)))

Bende 32.haftamdayım ve 3 haftadırlar net bi şekilde artık hissediyorum hıckırdıgını galiba iyi bişi bazen çok uun sürüyor 2 3 dk korkuyorum ama normalmiş galiba bide büyürken yaparmış dediler bana

Bende 32.haftamdayım ve 3 haftadırlar net bi şekilde artık hissediyorum hıckırdıgını galiba iyi bişi bazen çok uun sürüyor 2 3 dk korkuyorum ama normalmiş galiba bide büyürken yaparmış dediler bana