Kızlar bebeğim hergün hıçkırıyor. Bazen günde 2 3 kere olduğu bile oluyor. Sizlerde nasıl oluyor acaba?
Bebişi hergün hıçkıran var mı?
Genelde her gün bazen günde 2-3 kez bizim de 😀 iyi bir şeymiş sanırım
Ponciginannesi_ genellikle her gün hele acı yiyince 😀😀normal ınş 😍
Ponciginannesi_ ben hissedemiyorum hickirdigini surekli oynuyor
Ponciginannesi_ ciğerlerinin iyi geliştiğini gösterirmiş bizimkide o konuda maşallahı var çok hıçkırır zaten biz analı kızlı hıçkırıyoruz 😂
Topraksmom göbeğinde sallanıyor mu? Dışarıdan da görebiliyorum
Mideleri büyüyor ondan hışkırıyolar
Ponciginannesi_ bunu nasıl hissediyosunuz
123abc hıçkırırken sinirleniyor galiba poposunu dayıyor. Tekmeliyor
123abc aynen inşallah iyi birşeydir
durununannesii pıt pıt kalp atışı gibi. 1 2 dk falan sürüyor
Ponciginannesi_ bizde o durumdayız bazen iki üç kere oluyor heleki tam uyuyacağım zaman olmuyormu
Greyy90 Ben hiç hıçkırmıyorum 😄
1989-- oynadığını sanıyor olabilirsin. Böyle sanki kalp atışı gibi pit pıt diye karnın oynuyor
Kbrsydn demi canım 😊
Ponciginannesi_ genelde 30. haftadan sonra duyuyorum gebelerden hıçkırdığını yada öyle denk geldi bana hep ben 25+3 haftalık olduk kalp atışı gibi atıyor 1 dakika ya sürüyor sürmüyor bu hıçkırık mı oluyor şimdi yani bu haftalardada oluyor mu ilk gebelik olunca bilmiyorum ☺️
Ponciginannesi_ evet canım hergün hatta 2 3 ü buluyor
- Haftadayim baya uzun sürüyor başlayınca :)) kıyamıyorum hatta su içeyim pozisyon değiştireyim de rahat etsin diye uğraşıyorum sanki rahatsız oluyormuş gibime geliyor hickirdikca :)))
Bende 32.haftamdayım ve 3 haftadırlar net bi şekilde artık hissediyorum hıckırdıgını galiba iyi bişi bazen çok uun sürüyor 2 3 dk korkuyorum ama normalmiş galiba bide büyürken yaparmış dediler bana
Bende 32.haftamdayım ve 3 haftadırlar net bi şekilde artık hissediyorum hıckırdıgını galiba iyi bişi bazen çok uun sürüyor 2 3 dk korkuyorum ama normalmiş galiba bide büyürken yaparmış dediler bana