Ozgeanne Ozgeozata ay maşallah Allahım hayırlı doğumlardan versin 😇 biz daha yolun yarısına gelemedik 😂 sanırım detaylı ultrason 5. Ayda yapılıyor yani yanlış da biliyor olabilirim .
Ozgeanne Ozgeozata ben yeni geldim 😂 ama buradayız yani 😂 alismiyosun da işte sucuk ekmek güzel 😂😂😂 sırf ondan 😋
canseda01 Aysee ben metroda şule gül aydın a gidiyorum ama Doğum iznine ayrılacakmış . Değiştirecem mecbur fakat Ferhat hocayı arkadaşlarımdan duydum herkes çok memnun
Aysee canseda01 benim Ablam da Ferhat beyde yaptı doğumunu çok memnundu ama yinede tedirginim. Bide canım randevular nasıl oluyor çok yoğun mu ben il dışından gelicem hastaneye de ulaşamadım inşallah sıra çok olmaz da girerim diyorum artık 🙄
canseda01 Medline da muayene ücretleri ne kadar arkadaşlar sanırım bundan sonra o hastaneye gideceğim . Bi de orda tavsiye ettiğiniz bayan doktor 😏
Bayoloji canseda01 muayene ucreti 95 tl filiz arslana gidiyorum cok memnunum denemeni tavsiye ederim😊
canseda01 Aysee ben randevu almadan öğleden sonra gidiyorum bu zamana kadar hiç beklemedim öyle direk girdim aşırı yoğun degil
canseda01 Bayoloji hm pazartesi gününe gitmeyi düşünüyorum Doğum ücretleri hakkında bilgin var mı bi de SGK lı olanlar mı bu ücret standart mı acaba
Aysee canseda01 anladım canım . Benimde inşallah öyle olur teşekkür ederim çok sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende bebişini 😋
Ozgeanne Ozgeozata kesinlikle 😊 birkaç arkadaşım var bu şekilde zaman ilerliyor yoksa insan bunalıyor 😊
AliNailinannesi Ryhton Bugün normal doğumla oğlum dünyaya geldi. Sezer hanım çok iyi gercekten bugun daha iyi anladm.