Ryhton
Ben de paniktim doğumdan önce sürekli doğum hikayeleri okuyup dururdum. Allah diğer doğum bekleyenleri de bi avazda kurtarsın insallah sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alsınlar. Doğumum da şöyle oldu:
38de nişanım geldi bu pazartesi. 38+1de sabah 4civarı suyum geldiğini farkettim. 6gibi muayne oldum hastanede 1cm acıklık dedi. 8gibi doktorum sancılarö yetersiz ve düzensiz oldugundan ve suyum geldıgınden suni sancı verdirmeye başladı. Uyardı yumuşama olmadıgından sancılı olcak dayan diye. 10gibi muayne oldm tekrar açıklk 3cm olmuştu. epidural takılmasını istedim doktor tm 5cm olduğunda takalm dedi. 11bucukta tekrar bakıldı ama açılma hala 3tü. Öyle kalcak die korktum açıkçası biran önce 5olmasıno bekledim. Gezindim sancılarda yere çömeldim derin nefes almaya çalıştm ıkınır gibi yaptm Ama çok az abartmadan. Snra 1 gibi bi hemşire bakalm dedi bende inş 5olmuştr die dua ederken tam açıklık olmuş ne 5i doğuruyosun dedi güldü. Hemen koştur koştur doğumhane hazırlandı. 1i 15-20gece doguöhamedegdim. 1bucukta oğlumu kucağıma aldım☺