Asyam58 Canım benim Dualarım seninle inşallah tez zamanda sağ salim kucağına alırsın yavrunu 🙁🤲🏻❤️

Asyam58 Dualarımız senin ve minik kızının yanında 🤲🏻🤲🏻

Asyam58 Allah yardimciniz olsun insallah kisa surede toparlar ve saglikla kucaginiza alirsiniz🙏

Hic kotu dusunme hersey guzel.olacak de ve guzel.olsun rabbim bianonce kucagina almayi nasip etsin minik kizini yardimciniz olsun allahim

Asyam58 canım benim Allah yardmcın olsun Allah sabır versin sanada küvöz yolu bekleyen bütün annelerede.Hissettiğin herşeyi o kadar iyi anlıyorum ki bende 33 haftalık doğum yaptım 13 gündür küvözde yavrum bende sadece doğurduğumda gördüm bi daha göstermediler korona yüzünden çok çok çok zor gerçekten Allah hepimize dayanma gücü evlatlarımızada şifa versin bir an önce 🤲🏻

Asyam58 onlar o kadar güçlü oluyor ki annesi sen hiç merak etme moralini yüksek tutup bebeğine süt sağ allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin

Asyam58 Rabbim yardımcı olsun en kısa zamanda daha da iyi olur inşaAllah

Asyam58 Ağlayarak doğmuş kendi nefes alabilmiş’i okuyunca içimi bir sıcaklık kapladı inşallah olumsuz hiçbir şey gelişmez ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah yardımcınız olsun 🌸

Azracan sağol canım Allah razı olsun senin de inşallah. Yüksek tansiyondan dolayı bebeğe yeterli oksijen gitmiyor ve gebelik zehirlenmesi meydana geliyor

Asyam58 istiyorum kuzum atıyolar ara sıra dahada kötü oluyorum onu orda öyle çaresiz yatıyo görünce 😢

Asyam58 dua et sabret bak makineye ihtiyaç duymuyormus eğer kendi nefes alıyorsa kilo almasını bekliyorlardir belki de bir aya kalmaz çıkar hastaneden Allah kurtarsın insaAllah

Asyam58 Canım allah yardımcın olsun, güç versin sana rabbim🤲🏻 Allahın izniyle yavruna en kısa sürede sağlığına kavuşturup, kollarında olsun minik savaşçın 🤲🏻 Rabbim bu mübarek günlerde şafi ismiyle şifa versin meleğine🤲🏻🌸

Asyam58 ahh canm benım gozlerım doldu Allah yavruna en kısa zamanda kavusmayı nasıp etsın bı an evvel cıkarsn hastaneden saglıcakla.

Asyam58 kendini yıpratma onun senin sevgine ihtiyacı var ❣️ Minik kızın çok güçlü bi bebek emin ol çabuk toparlayacak bol bol sütünü sağ yapabilecğn en güzel şey bu onun için birde görmeye gideceğin günden bir gün önce göğsüne ağız mendili koy gece göğsünde kalsn ve bebeğinin küvözüne bırak mendili senin kokunu alsn dahada çabuk iyileşsin 🙏🏻🙏🏻

Asyam58 Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda önce sağlığına sonra size kavuşur yavrunuz Rabbim Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah 🤲 Ayetel Kürsi okudum Allah’ım güç ve dirayet versin inşallah🤲

@Yaseminturan_
      adli annemiz de 29. haftasinda minik bir savaşcı dogurdu, foruma her girdigimde korka korka ismini yazdım profiline baktim gelisme var mi diye. ve savasi yendi minik oglu 🥰

insallah siz de yeneceksiniz, sabir cok onemli. kalplerimiz sizinle 🙏

Asyam58 yaşadıklarını hissettiklerini korkularımı umutsuzluğunu yaşadıığın şoku,kendini suşlamalarını ,güçlü durmaya calısıp içten içe kahrolmanı o kadar iyi anlıyorum ki daha 12 martta 29.haftamda aniden 6 cm açıklıkla doguma alındım tam 54 gün bekledim minik savaşçımı koskocaman 54 gün ,sonunda kazandık oğlum 10 gündür benimle,inan,umut et,bol dua et ve onun için yapacağın tek şeyi yap süt ürer.
        Dualarımdasın rabbim yardımcını olsun size bağışlasın .
        Güzel haberlerini bekliyorum..🤲🏻🌸