27+1 ani doğumum 😔🙏
Hamilelerin duaları kabul oluyor kendimce buna çok inanıyorum. İnanmak istiyorum. Ben de 27. Haftadayım doğum yapsam ne hissederdim su an düşünüyorum. Haliyle zorlanırdım ama kendi başına nefes alabilmiş olması , süt içebilmesi cok cok güzel 😇 güçlü minnoş sağlıkla kucağınıza geleceği gün için hazırlık yapıyordur inşallah. Rabbim en kısa zamanda en sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım Allah yardımcınız olsun Şafi ismiyle şifa versin benim de erken doğum riskim var hep vardı hala var 30 hafta dayım bende şöyle düşün doğurmasaydın da göremeyecektin şimdi göremiyorum diye kendini üzüp zarar verme kendine elbette ki çok zor bir durum böyle teselli et kendini onu normal haftalarında geldiğinde göreceksin inşallah
Asyam58 rabbim meleğine eminim güc vericektir sende güclu ol annesi insallah en kisa surede evinde kucaginda olur yavrun dua edicem
Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin 😔🙏 inşallah Allahim onu bana bagışlar benim ki biraz fazla iş yapmaktanmış kizlar nolur is yapmayin yatin dinlenin.. 😔
Asyam58 allah sağlıcakla en kısa sürede kucağına almayı nasip etsin geçen sene benim ablam bebeğin plasentasinda kanama alanı vardı 25 haftada hastaneye yattı 28 haftada doğum yaptı bebeği çok küçüktü hiç gelişmemişti ama çok şükür 2 ay kuveste kaldı ve şuan 11 aylık gayet sağlıklı büyüdü oturuyor emekliyor gözlerimize inanamıyoruz çok zor bi durum allah yardımcıniz olsun allah şifa versin onlar çok güçlüler sende güçlü ol bebegine destek ol atlatırsınız inşallah bende 23 haftamdayım benimde kesede kanama alanı var benimde erken doğum riskim var kan sulandırıcı kullaniyormusun
Asyam58 Canım benim Dualarım seninle inşallah tez zamanda sağ salim kucağına alırsın yavrunu 🙁🤲🏻❤️
Hic kotu dusunme hersey guzel.olacak de ve guzel.olsun rabbim bianonce kucagina almayi nasip etsin minik kizini yardimciniz olsun allahim
Asyam58 canım benim Allah yardmcın olsun Allah sabır versin sanada küvöz yolu bekleyen bütün annelerede.Hissettiğin herşeyi o kadar iyi anlıyorum ki bende 33 haftalık doğum yaptım 13 gündür küvözde yavrum bende sadece doğurduğumda gördüm bi daha göstermediler korona yüzünden çok çok çok zor gerçekten Allah hepimize dayanma gücü evlatlarımızada şifa versin bir an önce 🤲🏻
EbruIrmakAhmet
Amin inşallah sende kucağina alirsin en kisa zamanda 🙏😔 fotograf iste hemsiresinden biz istedik cekerim dedi bekliyoruz inş atar 🙏
Asyam58 onlar o kadar güçlü oluyor ki annesi sen hiç merak etme moralini yüksek tutup bebeğine süt sağ allah en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin
Asyam58 Ağlayarak doğmuş kendi nefes alabilmiş’i okuyunca içimi bir sıcaklık kapladı inşallah olumsuz hiçbir şey gelişmez ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. Allah yardımcınız olsun 🌸
Azracan sağol canım Allah razı olsun senin de inşallah. Yüksek tansiyondan dolayı bebeğe yeterli oksijen gitmiyor ve gebelik zehirlenmesi meydana geliyor
Asyam58 istiyorum kuzum atıyolar ara sıra dahada kötü oluyorum onu orda öyle çaresiz yatıyo görünce 😢
Asyam58 dua et sabret bak makineye ihtiyaç duymuyormus eğer kendi nefes alıyorsa kilo almasını bekliyorlardir belki de bir aya kalmaz çıkar hastaneden Allah kurtarsın insaAllah