Iyi aksamlar herkese kendimi yeni toplamaya başladım yazmak istedim. 27+1 kizim dogdu. Açılmam vs yoktu aslinda minik kizimi almak zorunda kaldilar sezeryanla 😔 hic bir skntimiz yoktu 3 haftada bebegımin eşi rahmimden ayrilmaya basladi ve eşte kanama olmaya başladi doktorum takibe aldi 3. Haftada artik 6 7 cm bi ayrilma oldugu icin hastaneye yatirdi ve ne kadar tutabilirsek bebegi icerde o kadar iyi dedi hastanede 3. Gun gecesi bebegimin kalp atislari bozulmaya basladi. 4. Gunun sabahi ultrasonla baktiginda 10 cm olmus dedi ve acil sezeryana aldi ikimizde risk altindaydik bebegin esinin tamamen ayrilmasi durumunda bebegimin kalbi durucakti karnmda olucekti ve beni zehirlicekti aniden sezeryanla alindi tabi hastaneye yattigimda bebek icin ciger gelistirici vuruldu vs dogdugunda entube edilicekti ama aglayarak dogmus kizim kendi nefes alabilmis. Yinede zorlanmasin diye makinaya bagladilar ve kuveze aldilar kizimi 😔 bu gun tam 12 gun oldu ve ben sdce bi kere gorebildim kizimi pandemiden ötürü gostermiyolar cok cok zor beklemek Allah yardimcimiz olsun yasayan varsa boyle bisey daha kokusunu bile alamadim kizimin 😔 kilo almaya baslamis makinadanda cikmis sdce arada ihtiyac duyuyoms havaya o kadar anne sutu veriyolarms cok az miktarda ama daha cok kalicak dha kokusunu bile icime cekemedm ama yinede cok ozluyorum onu nolur dua edin kizim icin iyi olsun Allah kimseyi evladiysa sinamasin gercekten cok sor gunler geciriyorum. Inşallah onu sagsaglim kucagima alirim 😔🙏 nolur dua edin minik kizima o kadar kucukki dokunmaya kiyamadim ona gordugumde 🙏😔

Asyam58 Rabbim tez zamanda iyilesmesini nasip etsin insAllah💕 sen ne kadar güçlü olursan kızın da o kadar güçlü olur sağlıkla büyüsün insAllah💞

Dualarım seninle Rabb’im meleğini sana bağışlasın dua et ümitsizliğe kapılma lütfen

rya_123 Allah razi olsun 🙏😔 inşallah Allah kucagima sagsaglim almayi nasip eder😔🙏

Rabbim tez zamanda sağlık versin, sana kavuştursun İnşaAllah canım🤲🏻

Asyam58 çok geçmiş olsun tatlım rabbim tez zamanda yavruna kavusturrsun ins🙏🙏🙏

Asyam58 rabbim şifa versin. Tez zamanda, sağlıcakla kavuştursun inşallah 🙏 yengem de 25 haftalık doğurdu bebeğini gebelik zehirlenmesinden. 3 buçuk ay Yenidoğanda kaldı bebek bizim için yaşanması mucizeydi ama şu an evinde çok şükür çokta sağlıklı maşallah. Siz de içinizi ferah tutun o sizi hissediyordur.

Asyam58 Allah Yardımcınız oldu inşallah kavuşursun 😊

Asyam58Dualarım seninle ve bebeğinle ccanım. Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Asyam58 yaa kurban olduğum Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip eder sifasindan verir insAllah dualarımız seninle mubarek ramazan ayında ❣️

Asyam58 Allah yardımcınız olsun sabır versin tez zamanda geçer günler inşallah sonu güzel olsun yeterki güçlü olun sütünü onun ilacı bol bol sütünüz olsun bebeğe şifa olsun inşallah

Asyam58 Allah tez zamanda iyileştirsin, sizi kavuştursun inşallah bol bol dua edicem size 🤲🏻❤️

Asyam58 Allah yardımcın olsun tez vakitte kızını kucağına sağsalim almayı nasip etsin 🤲🏻

Asyam58 ah canımm Güçlü ol . Dualarım senınle. Kızın cok güçlü annesi senın üzgün hissetmesın. Rabbım yar ve yardımcınız olsun 🙏 Evladına bağışlasın

Asyam58 ay kuzum benim Rabbim şifa versin miniyine..hayırlısıyla sağlıkla bı an önce kokla öp yavrunu..dualarımız sizinle