Cglakmn Hcruyr doktorum 23 yıllık doktor alanında uzman hastane de özelll inşallah öğrenirim ben de 😘
Bahartesi Cglakmn Benimki tüp bebek bir cinsiyet beklentim yoktu 12. Haftada sormadım bile kontrolde. Şuan 14 haftalığız. İnan herkesin cinsiyet için gitsene ne bekliyorsun diye akıl vermesinden bıktım. En sonunda felaket bir şekilde birinin kalbini kıracağım. Bana kalsa 16 da cinsiyet için hastaneye gitmem de millet delirtiyor öğrensinler rahatlasınlar. Yoksa bana kalsa detaylıya giderim direk o zamana öğreniriz. Hele de corona varken bir cinsiyet için hiç gidesim yok.
Rabo Cglakmn ben öğrenmiştim canım ama benim doktorumun ultrasonu çok iyi corona var diye detaylıya bile göndermedi kendi baktı herşeyine
Seyma1998 Rabo iyi ya bana da dua edin de yarın öğrenelim Babamız halamız hepsi sabırsızca merak ediyo
Gizem13 Twetty29 benimde 2 oğlum var 12+3 haftamda gittim erkeğe benziyor dedi bnde inşallah değişir diyorum 🙏🤲
Twetty29 Gizem13 hakkınızda hayırlısı canım. Bu hep böyledir kızı olan erkek ister, oğlu olan kız ister. Bazısı yeterki çocuğum olsun kız, erkek aramaz… Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🤲
Nslhnakn Cglakmn o haftada bana kız diye tahminde bulunmuştu doktorum 16. Haftada netleşti kızımız olacak allah nasip ederse🥰🌸
Lazanne Cglakmn ben ikili test için 12+5 de gitmiştm kız dedi kesn mi dedim %100 dedi hala da kız😂 biraz da doktorla alakalı tecrübeli olanlar anlıyo cihaz da önemli tabi