Twetty29 Guls bana da 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi de o yüzden sordum. İnşallah değişmez.2 kızım var hayırlısıyla 1 de oğlum olur inşallah🤲
Yaseminnnnnnn Cglakmn bana 11 de ikili testte kiz gibi dedi ama 17de geçen hafta erkek dedi doktor ama erkeğe bile emin konuşmadılar koskaca pipiye nasl emin olamıyorlar anlamadım :)
Kiwi12 Bana 13haftalikken emin olamadim oyuzden soylemeyim dedi devlet sonra 16+4de özele gittim onlarda erkek dedi daha sonra 20+1de devlete gittim yine bu sefer onlarda kız dedi çocuğa bişey alamıyorum çünkü daha kimse düzgün bı cevap veremedim yuzdelerle konuşuluyor ve kesin bişey yok ayın 21inde detaylı var inşallah orda belli olur da hazırlığa başlarız hayırlısıyla🥰🥰🥰
Aysevys Cglakmn benim İkili test yaparken doktor kıza benziyor dedi ve 30 haftalık olucaz hâlâ kiz iyikiiii kız bence öğrenebilirsin💕
MelinNisa Ben 16.haftada ögrenirim diye düşünüyodum eşime her hâlukarda sürpriz yapacaktim. Doktorum;bu kolu, bu bacağı, bu kordonu buda pipisi demez mi şok oldummm😅 Sürprizimi doktorum bozdu maalesef.