KubraatMacit 12 haftadan beri kullaniyorum haftada 3 kez dedi bazen aksattigim oldu ama örneğin pazartesi carsamba cuma gunleri 1 rer gün ara ile ictim hala devam ediyorum
Balık yağı
B8use ben 33. Haftadayım daha yazmadı
KubraatMacit bana da kendi yazmadi ben soyledim balik yiyemiyorum tiksiniyorum diye o da sana hemen bagirsakta çözünen balik yagi yazim doguma kadr icersin dedi normal baliktan daha faydalı diye de ekledi kullandigim balik yaginin ismi (neptune krill oil omega-3 soguk sıkım prosedürü ile uretilmistir yaziyo lacivert kutusu var 30 kapsül eczane satis fiyati 105 tl .... daha uygunu da varmis ama en iyisi bu diye doktor bunu yazdi
Ocean plus 50 kapsül. 17 haftalık oldum dün başlattılar
aysetunckilicfirat
Canım günde 2 kez mi alıyorsun
KubraatMacit Efa Daily kullanıyorum, 5. ayda sonra başladım.
aysetunckilicfirat ocean mumy kulljiorm hersey vsr icindr 1 aydır kullniorm
- Düzenlendi
[bilinmeyen] banada vermedi bende yarın gidicem istiycem o zaman.
Seqnem kaç kapsül canım
KubraatMacit 12.haftamdan itibaren kullanmaya başladım bana hiç balık tüketmediğim için her sabah aç karna bir tane yazdı
iMom yazdı 13 haftalığım balıkyağı omega tüm vitaminleri bulunduruyor içinde
KubraatMacit 2.ayda başladık biz canım hatta şimdi sormaya geldim devam edeyim mi diye
imom kullaniuorum gunde 2 tane
KubraatMacit krilom kullanıyorum 3 bittikten sonra başladım
KubraatMacit ilk öğrendiğim gün başladım doktorum yazmadı kendim aldım solgar kullanıyorum
KubraatMacit 50 kapsül
[bilinmeyen] yarın sabah doktora gidicem belki sabah akşam iç derse çok geç kalmamış oluruz
KubraatMacit ben 5.ay başladım. Zaten balık mevsimi mayısta bitiyor. İçmekte fayda var.
Gmzsgt Hayır canım günde 1 sefer tok karnina