KubraatMacit 12 haftadan beri kullaniyorum haftada 3 kez dedi bazen aksattigim oldu ama örneğin pazartesi carsamba cuma gunleri 1 rer gün ara ile ictim hala devam ediyorum

KubraatMacit bana da kendi yazmadi ben soyledim balik yiyemiyorum tiksiniyorum diye o da sana hemen bagirsakta çözünen balik yagi yazim doguma kadr icersin dedi normal baliktan daha faydalı diye de ekledi kullandigim balik yaginin ismi (neptune krill oil omega-3 soguk sıkım prosedürü ile uretilmistir yaziyo lacivert kutusu var 30 kapsül eczane satis fiyati 105 tl .... daha uygunu da varmis ama en iyisi bu diye doktor bunu yazdi

B8use en iyisi omepa dk2. Uluslararası cok ciddi denetim firmalarının raporları mevcut. fiyatı:130₺ Eğer hiç balık yemiyorsan her gün 1 tane içmeni istiyorum dedi doktorum.

[bilinmeyen] banada vermedi bende yarın gidicem istiycem o zaman.

KubraatMacit 12.haftamdan itibaren kullanmaya başladım bana hiç balık tüketmediğim için her sabah aç karna bir tane yazdı

iMom yazdı 13 haftalığım balıkyağı omega tüm vitaminleri bulunduruyor içinde

[bilinmeyen] yarın sabah doktora gidicem belki sabah akşam iç derse çok geç kalmamış oluruz