KubraatMacit 2.ayda başladık biz canım hatta şimdi sormaya geldim devam edeyim mi diye
Balık yağı
imom kullaniuorum gunde 2 tane
KubraatMacit krilom kullanıyorum 3 bittikten sonra başladım
KubraatMacit ilk öğrendiğim gün başladım doktorum yazmadı kendim aldım solgar kullanıyorum
KubraatMacit 50 kapsül
[bilinmeyen] yarın sabah doktora gidicem belki sabah akşam iç derse çok geç kalmamış oluruz
KubraatMacit ben 5.ay başladım. Zaten balık mevsimi mayısta bitiyor. İçmekte fayda var.
Gmzsgt Hayır canım günde 1 sefer tok karnina
KubraatMacit bana balık yağını önermedi b12 vitamini verdi sadece
KubraatMacit aslında haftada bir balık yiyorsanız vermiyor doktor ben yiyorum ama yinede doktormdan istedim 20. haftada
aysetunckilicfirat bende bugün ocean plus aldım nasl memnunmusunuz
Valla ben başta balık yemiyirdum fakat bunu bana doktorun hic sormadı...12.haftamdan beri imom balık yağı kullanıyorum günde 1 kez,ve birde Alg yağı kullanıyorum bununda içinde omega 3 var...d
aysetunckilicfirat
Canım ya bana eczacı 2 kez dedi kutusundada 2 tablet yazıyor ben 2 kez içiyordum 1 e mi düşürsem acaba ?
Gmzsgt Bana doktorum günde 1 sefer şeklinde reçete etti canım. Eczacı da reçetede yazanı not etti. Bence aksi bir durum yoksa düşürme dozu, kişiden kişiye değişebilir vücut ve bebek ihtiyacı
- Düzenlendi
AyeKantar Bende bir yan etkisi yada bir sıkıntısı olmadı zaten 3 gündür kullanıyorum
28 haftadaydım Doktorum bana vermedi hiç bu gittiğimde yazdırırım devlet karşiliyormu yarısı yoksabizmi aliyoruz
Bana da doktorum dün verdi ama kararsizim bu kapsül şeklinde olanlar jelatinle yapılıyormuş ve domuz yağı olma ihtimali varmış ne kullanacağım bilmiyorum
Yasemin35 Balık ve bitkisel jelatinden yapılıyor. Domuz içeriği yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
KubraatMacit 12.haftada imom içiyorum
aysetunckilicfirat biraz araştırayım diyorum ona gore başlayayım