bebegim_28 Mltmdfn 1 2 tane aldım kırmızı sarı aldım genel olarak annemde diyor çocuk 2 ay daha göstermezse herşey sarı olacak😂😂 sarı civciv
Gzmsydr bebegim_28 cok tatlıiii canım kesin olmadan başlama bak benim 20de değişti kızdan erkeğe döndü bende aylık bi bütçe ayırıyorum hesabımda tutuyorum bi ay sonra başlarım bende:)
bebegim_28 Gzmsydr yaa oda çok zor ya inşallah tek sıkıntınız cinsiyet değişikliği olsun sizinde sağlıklı olsunlar da🙏🙏
bebegim_28 BabyYoda bende bundan korkuyorum ne yalan söylim 😂😂 aman sağlıklı olsun da tek sıkıntımız cinsiyeti olsun inşallah
Siyahkelebek bebegim_28 benim bebeğim koz. Ben cinsiyetini bildiğim halde aldım bu takımı ve gayette güzel. Bence her iki cinsiyet için de alabilirsin beğendiysen
bebegim_28 Siyahkelebek çok kararsız kaldım ya hep erkek denilince uzun zamandır dikkatimi çekiyordu yeri nasıl güzel mi penyesi falan
bebegim_28 Melodixxx Google hızlı resim yazıyorum ilk çıkanı tıklıyorum istediğin resmi yüklüyorsun sonra orda çıkan kodu kopyalıyorum
durununannesii bebegim_28 canım imajın ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsin kaliteli markalardan biri diyebilirim %100 pamuk
Siyahkelebek bebegim_28 çok güzel ancak henüz yıkamadım 28. Haftamdayım diye hazırlık yapmadım. Kendi kararınla al etkilenme fazla.
Meltem0660 Bu takım benim de çok hoşuma gitti erkek olursa hastane çıkışını alacağım pazartesi öğreneceğim bende 😍
Eddaliko bebegim_28 canım bence acele etme cinsiyeti öğren öyle alırsın bu biraz erkek için uygun gibi geldi bana🧐
Miranmiray bebegim_28 Canım bence eğer cinsiyet belli değilse krem bordo sarı gibi kıyafetler seçmelisin hem kız hem erkeğe de olur
bebegim_28 Miranmiray krem rengini pek sevmem niye bilmiyorum solgun geliyor bir iki sarı takım aldım 1 2 tane kırmızı falan 😁
MinnakLiva bebegim_28 Bence olur hatta benimde kızım olacak bu renk şeyler aldım, cinsiyetçilik yapmaktan hiç hoşlanmıyorum her renk bizimdir 💖 Biraz geniş bakalım dünyaya 🌸🌸
bebegim_28 MinnakLiva bende rengin cinsiyeti olmaz diye düşünüyorum ama kızım olursada hepten de erkek rengi olmasın istedim bu arada hep erkek hissediyorum bakalım ☺️