Nesizade05 bebegim_28 bence erkek kıyafeti gibi daha cok unisex alacaksan beyaz al canım önğnde ayırdık falan oluyor Kıza da olur erkeğe de
bebegim_28 MinnakLiva amin canım inşallah sağlıklı haberlerini alalım da cinsiyet ikinci plan tabiki😁
durununannesii bebegim_28 canım imajın ürünlerini gönül rahatlığıyla alabilirsin kaliteli markalardan biri diyebilirim %100 pamuk
_defnee bebegim_28 Benim kız oldu. Valla alırdım erkek olsa yine alırdım. Ben kız diye hep pembe erkek diye hep mavi kafasında değilim. Kızımın çoğu turuncu yeşil sarı
Siyahkelebek bebegim_28 çok güzel ancak henüz yıkamadım 28. Haftamdayım diye hazırlık yapmadım. Kendi kararınla al etkilenme fazla.
Fatma111 Ben hep ortak renk aldım. Cinsiyetinin erkek olduğunu bildiğim halde😊😄 zaten alınan kıyafet 2 3 ay giyilecek arkasından nasip olur kız evladım olursa o eşyaları kızımda da kullanırım o yüzden bariz tek renge yoğunlaşmaya gerek yok 😊😍
Merveb46 bebegim_28 28 haftaligim hala bisey almadim bence acele etmeyin biraz daha bekleyin sonra doya doya alirsijniz