Buseersoy Mutlu_hamis ya banada dua edin bi oğlum var gönlümden hep kız geçiyor allah gönlüme göre verir inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz🥰
-Minikinannesi20 Mutlu_hamis ikilide doktorunuz muallakta kalarak mı tahmin yapmisti yoksa biraz daha net miydi? Bana yüksek ihtimal erkek az da olsa yanilma payimiz var dedi. Merak ediyorum çok 🙈
Mutlu_hamis -Minikinannesi20 bi çıkıntı gördüm gibi demişti ama net değil demişti sakın alışveriş yapma demişti değişme ihtimali çok yüksek o haftalarda çok yanılıyolar
asyaninannesii Mutlu_hamis Ay bende cuma günü gidecem ilk çocuğum çok heyecanliyim gönlümden erkek geçiyor rüyamda hep erkek çocuğu emziriyorum mide bulantısı yaşamadım aksine sivilce lekeleri çıktı bir değişik oldu yüzüm
Naylonbranda asyaninannesii sivilce bendede var hiç yasamadigim kadar sivilce sorunu yaşıyorum boynum lekelendi rasmen sivilceden
-Minikinannesi20 Mutlu_hamis bana bacak arası görüntüsünde bi sarkıklık var deyip gösterdi. Erkek görünüyor ama yanilma ihtimalimiz az da olsa var dedi. Somut birsey gösterince netlesmis gibi hissettim ama yanılan çokmuş 😊
NazG Mutlu_hamis ay 14 haftalikken bana da öyle dedi sanki cikinti var gibi benim içimde hep kız hissi var bakalım bizim cikinti da yok olacak mı ❤😍🙈
dlkgndgn10 Mutlu_hamis 150 gram deyince şaşırdım bende. Hamilelik programların 110 gr civarı yazıyordu. Normalmiş çok şükür
Naylonbranda Sivilce bendede var hiç yasamadigim kadar sivilce sorunu yaşıyorum hergun bir iki tane cikiyo drrken boynum ensem ve sırtım malesef
Naylonbranda Sivilce bendede var hiç yasamadigim kadar sivilce sorunu yaşıyorum hergun bir iki tane cikiyo drrken boynum ensem ve sırtım malesef
asyaninannesii Naylonbranda bende öyleyim ya cirkinlestim 😔resmen abur cubur da çok yemiyorum yine de çocuğumuz için herşeye deger cnm bizi beğenen begendi çoktan kendimi böyle kandırıyorum herhalde.😁
asyaninannesii Naylonbranda bu cuma gidecem nasip olursa inşallah çok heyecanliyim sizin ki belli mi acaba cnm
Naylonbranda asyaninannesii 12 de ikili taramada cinsiyet tahminim kız dedi cuma günü gidicem bende bklm ne olacak