bsir İkili taramada doktor erkek gibi ama net değil demişti. Ultrason resmini her gören erkek dedi bakalım hala erkek mi 😂 Yarın gideceğim cinsiyeti netleştirmek için (15+4)🐣
dlkgndgn10 Mutlu_hamis 150 gram deyince şaşırdım bende. Hamilelik programların 110 gr civarı yazıyordu. Normalmiş çok şükür
Mutlu_hamis dlkgndgn10 hergün mutlaka yumurta yenilmesi gerekiyormuş bende yumurtadan biraz tiksindim ister pişir ister haşla ister çorbaya terbiye yap hepsi kabul yeterki ye diyor sizde eksiz etmeyin kızlar
NazG Mutlu_hamis ay 14 haftalikken bana da öyle dedi sanki cikinti var gibi benim içimde hep kız hissi var bakalım bizim cikinti da yok olacak mı ❤😍🙈
NazG Mutlu_hamis eksi yiyorum kızım da da hep eksi aserdim bunda da belirtiler aynı zaten hep sanırım o yüzden hep kız gibi hissediyorum 😍🙈
NazG Mutlu_hamis evet genelde öyle oluyor ama ben iki kız kardeş olsun çok istiyorum bakalım hayırlısı 😍🙈
35ebrar35 esrAlp ayyy bnde merak ediyorum xanm ikilide belli oluyormuymus bnmde haftaya 2 li test var ama bisey demedi cok oynak bi bebekti ama
esrAlp 35ebrar35 haftaya ben de ikili ye gidicem perşembe sağlıklı olsun cinsiyet için bir şey düşünmüyorum sadece kız olursa adı hazırdı 😅erkek ismi tekrardan bulamıycam gibi geliyor ☺️
35ebrar35 Mutlu_hamis valla canm bana 16 haftalikti kizim i tahmin etti yuzde 60 65 kiz dedi kendini hic gostermedi sirti donuktu dogru cikti bude yerinde durmuyor elleri kollari bakalim hayrlisi hic farketmez bizimki bitek hazirlik meraki okadar😍
35ebrar35 esrAlp bndede tam tersi canm bi kiz bi erkek dusunduk kiz olunce kizima koyduk ismi ama ikinci kiz olursa isin arayisina cikicaz erkek olrsa hazr rabbim saglikli evletlarikizi kudagimiza almayi nasip etsin imsallah
Semragklp Mutlu_hamis Canım şimdi geldik hastaneden cinsiyeti erkek dedi doktor 🌸 ikili teste risk durumu var onu konuşurken kaç gram dediğini falan unuttum ama gelişimi iyi falan demişti bana
esrAlp Mutlu_hamis hiç bişey düşünemiyoruz 😅kızım olsa Dolunay koyacaktım şimdi erkek isimleri ne söylesem eşim bir kulp buluyor oğlumda çok kolay olmuştu Çınar Alp oğlumun adı🥰
Semragklp Mutlu_hamis çok teşekkür ederim canım 😊ikili sonuç 1:58 yazıyordu işte yüksek risk dedi amniyosentez sıvısı alınması lazım kesin bilgi için dedi bende istemiyorum .o sıvının alınmasında da riskli durumlar varmış erken doğum ölü doğum vs gibi