DilekYldrm Bende 33 te gittim 2400 gram di şimdi 34 teyit gayet normal kilosu endişe etmeyin zaten bu aydan sonra çok fazla kilo alırmis bebekler. Hatta doktorum dikkat et dedi çok fazla kilo almasın diye uyardı
Ksknsy [bilinmeyen] benim oğlan 1,2 hafta önden gidiyor canım doktor 35 buçuk 36 haftalık ölçülerinde olduğunu söyledi kilosununda fazla olduğunu söyledi dikkat etmeliymişim bence sen normalsin 😊😊
MerveYildirim zlemYeilyeniceTop ayyyy ben balik yiyemiyorum , hasret kaldim . Balik beni zehirledi nerdeyse . Agzimdan burnumdan aci su geldi 3 gun hamileligin ortasinda . Balik sezonu gecti gozum dusuyor hala 😔
Burcuugur MerveYildirim canım benim de senin gibiydi şimdi 35 haftalık oldum dün gittim 2 kilo 640 gr ama son zamanlarda çok alıyorlar kilo üzülme bana doktor 2 buçuğu geçerse korkulacak bir durum yok dedi senin bebeğinde en az 3 doğar bence
matruskaa MerveYildirim canım ben 33.haftadayım bebeğimin kilosu 2.340 gram 34 haftalık görünüyor kilosundan ötürü bebeğinin kilosu gayet normal doguma kadar her hafta fazlaca kilo alır zaten kafana takılcak durumda değil peynir süt muz tüketmeye calış alır inşallah hem saglıgı yerindeyse kilosunun ne önemi var önemli olan gelişimi kötü düşünme 🙏