MerveYildirim Melmus bende aldim 15 kilo 😂 nasil verecegim bilmiyorum . Dogumdan sonra spora baslayacagim bide emzirirsem yavas yavas gider
MerveYildirim Bus tek basima kalicam cok dert ediyorum , esim goreve gidiyor bazen 20 gun gelmiyor . Ne yaparim , hastalanirsa nasil bakarim , banyo yaparken elimden kayar mi diye surekli kendi kendime pimpirikleniyorum galiba
Bus MerveYildirim eş önemli ama sen daha önemlisin yaparsın cnm korkma emzirme sende alt değiştirme sende banyoda kendim yaptırıyorum sende yaparsın 😊
MerveYildirim Esmaal kac haftalik oldun sen ? İnsaallah senin bebislerinde saglikli sekilde dogarlar . İlk bebislerin mi ? Ailende ikiz varmiydi ?
Esmaal MerveYildirim amn inşallah 33+4 .haftamdayım canım.ilk bebişlerim evet anne tarafımda ikiz var
MerveYildirim Melmus bizim sanstan olur oda , kimisi hic rejim yapmadan emzirerek zayifliyor insaallah bizde oyle oluruz 😂😂
ArslanHavva Turkan bende 2 hafta önce gittiğimde 32 haftaliktim 1750 ydi şuan 34 haftaligim 2400 olmuş seninki de normal aynıyiz 😊
zlemYeilyeniceTop Ruya 35 haftada kilosu 2600 olmalı ortalama diye söyledi doktorum protein alın sizde et balık
MerveYildirim zlemYeilyeniceTop ayyyy ben balik yiyemiyorum , hasret kaldim . Balik beni zehirledi nerdeyse . Agzimdan burnumdan aci su geldi 3 gun hamileligin ortasinda . Balik sezonu gecti gozum dusuyor hala 😔
DilekYldrm Bende 33 te gittim 2400 gram di şimdi 34 teyit gayet normal kilosu endişe etmeyin zaten bu aydan sonra çok fazla kilo alırmis bebekler. Hatta doktorum dikkat et dedi çok fazla kilo almasın diye uyardı