MerveYildirim Minnosunannesi hamilelik hormonlariniz baya tavan yapmis , sinirlenecek yer ariyorsunuz . Kusura bakmayin o kisi ben degilim . İyi gunler
MerveYildirim Esmaal insaallah 😍 Arkadasim son ay ikizlerde yatti hic kalkmadi . 39. Haftad dogum yapti , surekli dinlendi , yemegini falan annesi yapti kayinvalidesi yapti
Esmaal MerveYildirim ne güzel maşalllah biz 36 haftaya gelsinler diye dua ediyoruz.ikizlerde 37 ye kadar giden çok zor oluyormuş doktor öle söyledi.arkadaşın şanslıymış
MerveYildirim Esmaal kac haftalik oldun sen ? İnsaallah senin bebislerinde saglikli sekilde dogarlar . İlk bebislerin mi ? Ailende ikiz varmiydi ?
Minnakannecik MerveYildirim ben 33+4de gittim 2400 dedi bazıları zayıf diyor bazıları iyi diyor doktorum herşey çok iyi dedi ama ☺ Şimdi 34 olduk bakalım Doğuma kadar kaç kilo alacak
Melekzehrakk Bende 34 haftalıgım su anda ve daha dun dıktordan geldım 2kilo 300 grammıs ve doktorum su anda gayet iyi hatta 40olana kadar 3 bucuk olur belki gecer bile dedi artık o kadar fazla bebek kilo alsın diye fazla yeme dedi cunku zaten alıyor ıstesende istemesende su anda gayet normal kendını de bebegini de bunaltma
Ademesengul MerveYildirim Bende 33+3 te 2110 gr gayet iyi dedi 1 haftada 200 gr almış bebek az değil bence ben sevinmiştim güzel kilo alıyo diye inşallah 3 kilodan fazla sağlıklı şekilde doğar bebeğiniz ☺
zlemYeilyeniceTop Ruya 35 haftada kilosu 2600 olmalı ortalama diye söyledi doktorum protein alın sizde et balık
Melmus Bende 34 de gittim 2450 gr di oğluşum. Gelisimi iyi dedi. Ama bana artik dur kilo alma dedi. 😔sanirim biraz fazla kilo aldim 15 kilo. B3negim sağlıklı olsunda napiyim veririm inşallah.
MerveYildirim Melmus bende aldim 15 kilo 😂 nasil verecegim bilmiyorum . Dogumdan sonra spora baslayacagim bide emzirirsem yavas yavas gider
Bus MerveYildirim benim bebeğim 34+6 da 2300 Du doktor iyi demişti bence kilo ya çok takma derim bebeğin sağlıklı olduktan sonra kilo alır
MerveYildirim Bus tek basima kalicam cok dert ediyorum , esim goreve gidiyor bazen 20 gun gelmiyor . Ne yaparim , hastalanirsa nasil bakarim , banyo yaparken elimden kayar mi diye surekli kendi kendime pimpirikleniyorum galiba
Bus MerveYildirim eş önemli ama sen daha önemlisin yaparsın cnm korkma emzirme sende alt değiştirme sende banyoda kendim yaptırıyorum sende yaparsın 😊
Esmaal MerveYildirim amn inşallah 33+4 .haftamdayım canım.ilk bebişlerim evet anne tarafımda ikiz var
MerveYildirim Melmus bizim sanstan olur oda , kimisi hic rejim yapmadan emzirerek zayifliyor insaallah bizde oyle oluruz 😂😂