MerveYildirim Fulyademet yogurdu koy sutuyle yapiyorum , ayran , yogurt , sut peynir muz kasar peynir hepsini yemeye dikkat ediyorum . Sadece eti cok fazla sevmiyorum bide hamilelikte kokusundan tikaindim az tuketiyorum
Naz1989 Bnmde bu gün kontrolüm vardı bnm oğluşum da 1.926 gr daha önce 2 hafta önce gittim zaman 33 haftada 1.560 gr dı çok küçük kalmış die oligofer fol diye bir şurup vermişti şimdi birazcık kg almış dedi oğluşumu neyle beslesem bilmiyorum ama herşey yiyen biriyim çok sağlıklı da besleniyorum ayni korku bnde de var
Turkan Naz1989 biwey sora bilirmiyim.bebeyiniz kafasi kac santim? ben 32 hafdalik hamileyim bebeyin kafadi buyuk dedi cok korkuyorum
ozgesoy28 Turkan canım korkma o bişey değil benimde öyle baş çevresi 2 hafta önde gidiyo korkma testlerini felan yaptırdın mi herhangi bişey çıktı mı baş büyüklüğü ileriki haftalarda duruyo normal oluyo
MerveYildirim Turkan bana doktorum basiyla ilgili hic birsey soylemedi . Sadece kilosunu soyluyor , boyunu bile soylemiyor
Naz1989 Onu bilmiyorum cnm ya ben kg de takılı kaldığım için sormadım belkide söyledi dinlemedim bile biz şuan 35+4 üz 😊
Ozlemr Turkan bana da en sanı gittiğimde başı 1 hafta önden gidiyor sesi doktor genetik olabilir dedi hiç üstünde bile durmadı bence korkulacak birşey değil
Turkan ozgesoy28 yok anim benim doktorum awaydi hic aa est aan apdiradi ene cok memnun diyldim doktoru deywdirdim wimfiki dah iyi ama buguk deyobce bi korjdum
Esmaal MerveYildirim MerveYildirim benimde 33+3.haftamda minnaklarımın bitanesi 2300 diğeri 2400gr.doktor gayet normal dedi.bu haftalardan sonra asıl kiloyu alıyo zaten sıkma canını daha var senin .benim bide èken dığum riskim var
MerveYildirim Esmaal senin ikiz galiba , simdilik erken dogum riskim yok ama ne olacagini allah bilir .
Ruya MerveYildirim benimde aynı haftada 2250 idi. Gayet normal ki kilosu .. asıl iri bebek olması doğum dahil her türlü soruna yol açar ..
fgmkus zlemYeilyeniceTop hurma doğuma son bir ay 3 hafta kala diyorlar doğumu kolaylaştırıyormus eğer erkense hafta yenmemeli diye duydum b
Minnosunannesi MerveYildirim doktor normal dediyse bizim ne dememizi bekliyosun ? Kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter . Herşeyi tastamam olsun varsın elinde minicik kalsın . Allahım bu olayında anlamıyorum ya doktor normal dedi sizce nasıl? Bende bebeğim kilo almasın diye istediğimi yiyemiyorum bile çünkü şeker var
MerveYildirim Minnosunannesi hamilelik hormonlariniz baya tavan yapmis , sinirlenecek yer ariyorsunuz . Kusura bakmayin o kisi ben degilim . İyi gunler