[bilinmeyen] ricamobambino Dan yaptırdım . Bisürü site bakındım aylarca hem bütçeme hem zevkime uygun sade burda buldum. Rengarenk takımların boyalarına güvenmiyorum yıkanınca ne hale geliceğinin garantisi de yok o yüzden sadece isim işlemeli sade bişey yaptırdım

[bilinmeyen] ne kadara yaptırdınız acaba

Alvvv Ne kadara yaptırdınız acaba ve yaptırdığınızın görüntüsü varsa yükleyebilir misiniz

Zemine11 mucize miniklerden baskılı yaptirdim. Yıkamamış rağmen hiçbir solma falan olmadı

Zemine11 ben homamia sitesinden sipariş verdim ama henüz gelmedi en çok orası hoşuma gitmişti

bsr944 instagram linkini atıyorum ama görünmüyor sanırım galeriden de atamıyorum beceremedim🙈

Zemine11 sedefnakisevi var instagramda ordan sipariş verdim nakışlı örneklere göre fiyatı daha uygun geldi bana gayette güzel 🥰

Uzun süredir araştırıyordum bende. Instagram’dan az önce sipariş verdim instagram adresi zeynepcehomeandbaby. Kadın girişimci olması ve çok ilgili olması güvenerek tercih etme nedenim oldu. Sizde bakabilirsiniz 😊

Kizlar yeni dogan mi oluyo bi isimli tulum, yastiklar? Beden seciliyo mu

Ben instagramda nakışlı.bebek.tasarımları sitesinden yaptırıyorum çok çok uygun kesinlikle bakın derim☺️ 10 lu hastane çıkışını isimli nakış işlemeli 120 tlye yapıyor ben yaptırıyorum bayan çok ilgili bugün sipariş verdim ve bitirdi ürünü sürekli resimlerini yolluyor😍yarında inşallah kargoya verir

Zemine11 bugün aldım Ben yani siparişi bugün verdim hemen başladı yapmaya zaten sürekli resim atıyor yaparken yarında bitiririm dedi kargoyada verirler hemen😊