Nur5516 123hhh polikistik over hamile kalmaya engel değil bendede var evet biraz uğraştırıyor ama iğneler ilaçlar kullandım birbuck yıl kilom vardı olmadı malesef yumurta geliştirici iğneler kullandım negatif ti doktorum artık rahîm filmi istedi bide rahime bakalım dedi çektirdim aynı ay hamile olduğumu öğrendim 🥰 öncelikle kilonuz varsa düzene sokun sonrası olur inşallah bu arada bende diyetle birlikte kilo vermiştim azda olsa ise yaradı 😀
123hhh Nur5516 oy ne güzel ınslalah ya banaz adedi kilo ver klomenin yüksek dozunu verdi bunu kullan olmazsa rahim filmi sonrada bakara olmazsa aşılama dedi bakalm inşallah nasip olur ya böyle okudukça icin rahatlyor
Nur5516 123hhh olur inşallah kilo çok önemli polistik overde bende klomen famera kullandım olmadı rahîm filmiyle kaldım 🥰
melindam 123hhh Bendefe Vardı Ama Ben kilolu Değildim 57 Kiloydum Evlendiğimde Sağ Yumurtalığım Üzüm Salkımı Gibi Kistlerle Doluydu Bana Çocuğun Olmaz Dedi Doktor Tutturmak Çok zor Falan Dedi Evlendikten 1 ay sonra Hamile Kaldım🙈
SeherrG 123hhh canım bende de pco var normal yol ile hamile kaldım öyle ekstra bişe yapmadım, stres yapma, ilişkiye acaba bu sefer hamile kalır mıyım diye düşünme rahat ol İnşAllah olacaktır 😊
Nesrin_sipahi 123hhh canım bendede var 3 4 senedir uğraşıyorum ama bende bir tek polikistik değildi… Çok şükür şuan 3 buçuk aylık olduk 😊sıkıntı eğer kilon var kilo verir iyi bi doktor kontrolü altında olursan kalırsın… Benim doktorum bana allah istemedikçe bir ağaçta bir yaprak bile kımıldamaz sen duanı et ben doktorun olarak elimden geleni yapıcam demişti bol bol dua et 🙏🏻 Dualarım seninle rabbim sanada yaşatsın o güzel duyguyu❣️
123hhh Nesrin_sipahi ınslalah canım benim inşallah ya evet kilo vericem zaten onu koydum kafama doktorum iyi Allaha şükür özele gidiyorum zaten dualarımda hep var ınslalah rabbim banada nasip eder ve isteyen herkeze insalah 😊
Balsevgi 123hhh bende de ileri derece pko var ve kilomda vardı. Hsg filmi ve amh düzgün çıkmıştı. Ovulasyon la takip edin yumurtlamanızı ve CLife macun kullanabilirsiniz ben kullandım
ENISEBURAKTUNA 123hhh Evet ben her 2 yumurtaligimdada vardi. Ve kanamam oluyordu adet dışi cok agri cektim
ipek-smr 123hhh bende de vardı canım testere dişli Aslan pençesi çayı her öğleden sonra kaynattım süzdüm ılımaya bıraktım içtim çok iyi geldi bana İbrahim saraçoğlu önermişti bi araştır derim
ENISEBURAKTUNA 123hhh evet sogan doktor zor olur gebelik dedi bende korunmayi biraktim 2 yillik evliyim. Sogan kürüne başladım o sırada hamile kalmıştım
Hilalcgl 123hhh ben pkoyum başka hiçbir sorun yoktu 3 yıl sonunda tedavisz hamile kaldım biraz zaman alıyor sabırlı olmak lazım
123hhh Hilalcgl sabırlı olmaya çalışıyorum ama çocuk istiyorum ve insanlarn sorması baskısı artk bunaltyr
ipek-smr 123hhh aynen eğer kullanmayı düşünürsen 20 gün kullanmanı tavsiye ederim ondan sonra tekrar bi git baktır kistlerine Emin’im faydası olacak
Elifff54321 123hhh Bende de var PCO.. Şuan 3 aylık hamileyim 😊 Evet birazcık uğraştırıyor ama çocuğun olmaz diye birşey yok PCO’da.. 4 ay yumurtlama ilacı kullandım.. 4.ay hamile kaldım..
123hhh Elifff54321 ya ne güzel ınslalah ya ama ugrastrr dedi doktor ondan inşllah banada ve isteyen herkeze nasip olur