123hhh
ben sana serüvenimi anlatayım canım bende 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım. Bende ilk kadın doğum muayenemde pcos olduğumu öğrendim ama benim durumum farklıydı bütün tahlillerim normal ama sadece inci gibi dizilmiş kistler mevcuttu. Çocuk da istiyorduk olmayınca kontrole gittim zaten. Yumurta tembelliğinden dolayıda olmayabiliyor bazen. Tüm tahlillerim normal insülin direnci kilo vs problemim de yok fakat normal yolla gebe kalamadım hiç. Bu süreçte klomen kullandım günde iki defa sonra dr gittim iyi sıkıntı yok diyip ilişki takvimi hazırladı. Herşeyi yaptım gene olmayınca boşverdim bende kafamı dinlemek istedim ama o süreçte yemediğim içmediğim kür kalmamıştı. Sonra dedim ki kendime ben ne kadar çabalasamda olmayacak belliki diyip sebebi bilinmeyen infertilite grubuna girmiş oldum. Ama hiç korunmadık da. Sonra regle son 1 gün kala hiçbir belirti yokken elimde fazladan test vardı bende kullanayım atayım dedim nasılsa olmuyor diye kurdum kafamda. İdrar testi yaptım çift çizgiyi çok net görünce muciZem başlamış oldu. Şuan daha 6 haftalık dua ediyorum bı sıkıntı çıkmasın diye ama sende umudunu sakın kaybetme :)