DamlaNur29 Tugbaali imkanım olsa zaten giderdim canım ama suan gidemem eşim calısıyor ve gidebilcegim kimse yok imkanlar el vermiyor etrafımda cogu hamile yaptırmadı nerden baksan 5 6 kişi bebeklerinde sıkıntı cıkmadı bide şöle bi durum oluyo bi sıkıntısı cıkarsa üzülmek oda var ama hala diyorum param olsa yaptırırdım içim rahat etsin diye
Atiyeee MinnakLiva geçmiş olsun inşallah iyileşir benim bir arkadaşımında o problem vardı ama bir yandan da korkuyorum 😞
Atiyeee Çok teşekkür ederim kızlar yaptırmaya karar vermiş bulunmaktayım çok kararsızdım çünkü herkesin anneler günü kutlu olsun yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🤲🏻
Atiyeee MinnakLiva önemli olan bebeğimin sağlığı yaptırıcam teşekkür ederim Allah şifasını versin yavrunun ♥️
Elfydr Atiyeee ya şöyle birşey söyleyeyim Herşeyi geç o kadar güzel bir duygu ki bebeğinin her kıvrımımı elini kolunu parmaklarını o kadar güzel görüyorsun ki bitmesin diye dua ettim çokda güzel bir foto yakaladık. Bu işin duygusal kısmıydı 😃 tıbbi açıya gelirsek kesinlikle önemli böbreğinden ciğerlerine kalbin den ense burun kemiği kalınlığına kadar parmak sayısı eşitliği bacak boyu ya aklıma ne gelirse bakıyorlar bence yaptırılmalı.
Elfydr Atiyeee ya şöyle birşey söyleyeyim Herşeyi geç o kadar güzel bir duygu ki bebeğinin her kıvrımımı elini kolunu parmaklarını o kadar güzel görüyorsun ki bitmesin diye dua ettim çokda güzel bir foto yakaladık. Bu işin duygusal kısmıydı 😃 tıbbi açıya gelirsek kesinlikle önemli böbreğinden ciğerlerine kalbin den ense burun kemiği kalınlığına kadar parmak sayısı eşitliği bacak boyu ya aklıma ne gelirse bakıyorlar bence yaptırılmalı.
Tugbaali DamlaNur29 yok ben özel de diretmiyorum devlet için 2 saatlik yola getirebilcek biri varsa gitmenizi tavsiye ediyorum.. Allah korusun bi sıkıntı cıkarsa elbette üzüleceğiz ama önlem alabiliriz buyüzden çok önemli.. belki doğar doğmaz müdahale edilmesi gerekicek bi durum vardır tedbir bizden takdir Allahtan 🤲
Haticebice İstanbul da olup da detaylı ultrason için perinatolog öneren var mi devlette , özel de aşırı pahalı devlet düşünüyorum, yardımmmm kızlar ♥️
elcinsadem Haticebice Şişli Etfal hastanesinin Sarıyer’de yeni açılan bir hastanesi varmış orayı öneriyorlar . Ben özelde yaptırıcam ama . Orda pandemi hasta daha azmış diğer devletlere göre
DamlaNur29 Tugbaali hastaneye 1 kere gitmiyosn canım sıkıntı orda zaten 2 saat bi seferlik gidilir ama en az 3 kez gitmem lazım kadın doğuma gidiysn yönlendirme yapıyor randevu alıysn falan
nil_sugra Atiyeee bu önemli canım. Yaptrıman bebek ve senin faydana okur. Ancak radyolog yerine perinatologta yaptırmanı tavsiye ederim