Aygul01 Ben söylediklerinizi büyük bir açık yüreklilikle karşılıyorum ama maalesef siz öyle yapmıyorum deseniz bile çok fazla yargılıyorsunuz. Çok keskin çizgileriniz var ve sizinle aynı fikirde olmayan insanları farketmeden de olsa yargılıyorsunuz. Bu belki de sizin oradaki insanlardan görüp edindiğiniz bir alışkanlık. Yargılamak. Gurbetçi Türk olanlar ile Türkiye’de bir Türk gibi yaşayan insanlar arasında fikir ayrılığı olabilir. Koşullarımız bu yüzden farklı. Ben bunu görüp kabullenip saygı gösterebiliyorum ve sabırla sizden de aynı anlayışı göstermenizi bekliyorum.
Ben kültürümü çok iyi tanıyorum ve yaşıyorum ülkemde. Çocuğuma yabancı bir isim koymam ne beni ne de ailemi daha az Türk, daha kötü Müslüman yapmaz. Lütfen siz de kafanızdan bu yargıyı silin. Yıllarca kökenleriniz için sizi yargılayan insanların acısını bu şekilde başkalarını yargılayarak, kalıplara sokmaya çalışarak, aynı yanlışı yaparak çıkaramazsınız. Yapmaya çalıştığınız şeyi artık tam olarak anlayamaıyorum. Benim gayet ılımlı yaklaştığım bir konuda, bu tutumunuzla beni zıtlaştırıp diğer köşeye itmeye mi çalışıyorsunuz ? Yani durup durup Vincent deyip (o nerden çıktı inanın bilmiyorum. Ben demedim artık nerden çıkardıysanız), nereye varmaya çalışıyorsunuz. Ben sizin çocuklarınızı nasıl yetiştirdiğinize, onlara ne isim koyduğunuza karışmıyorum. Çünkü bu beni ilgilendirmez. Haddim değil. Lütfen rica ediyorum. Sizinle her söylediğinize rağmen iyi niyetli bir iletişim kurmaya çalışıyorum. Siz de durumu daha zorlaştırmayın, rica ediyorum.