Pankek
ben kimseyi yargılamıyorum ben sadece bu düşünce yapıyı anlamıyorum. Yargı yapan sensin su an beni kökenimden dolayı yargılayan insanların acısını çıkarttığımı söyleyerek. Nr alaka? Boyle bir sey olamaz tabi ki, ne alaka yanı. Bi eğitimci olarak beni güya ordan vurmaya çalışmanı hiç anlayamadım hos olmadı açıkçası. Ben düşüncelerimi açıklıkla samimiyetine inanaraktan paylaştım. Ki samimiyetine inanmasaydım yine paylaşırdım cunku Allaha cok şükür düşünce ozgurlugu denen bir sey var. Paylaşırkende özelikle son yorumumda belki keskin çizgili biri olarak algılanmış olabilirim kabul ediyorum ki milliyetçilik konusudada öyleyim zaten. Cok şükürde oyleyim. Hic bi zaman baska ırka ülkeye ozentim olmadı, tabi ki herkes benim gibi milliyetçi duygusunu taşıyacak diye birseyde yok. Oralara gelen bazı Türkleride gördük. Politika sebeplerinden dolayı ülkemde tehdit altindayim diyerekten oturum izni almaya çalıştıklarını. Ben milleyetci biri olarak sadece Türkluk duygum kabardı ve bu duygumu sadece benim gibi orda yetişmiş biri anlayabilir orda kısa süreliğinde kalmış yada oraları hiç görmemiş biri degil. Ben kimseyi aynı kalıba sokmaya çalışmıyorum sadece insanların bu ozentisini anlamıyorum. Ben sen özeniyorsun demiyorum genel manada konuşuyorum. Yurtdisinda yaşayıp Esi yabancı olanların çocuklarının ismi bile Türkken Türkiye’de yaşayan türk aileleri neden yabancı isim koymak ister anlamıyorum. Yabancı isim koymak Tabi ki kimseyi daha az musluman yada daha az Türk yapmaz bu o degil ki. O yabancı isminin ne niyetle koyulduğu, oda zaten bariz ortada. Dediğim gibi ben burda kimsenin sahsina yazmıyorum düşünce yapıya yaziyorum. Vincent ismini yorumda birinde okuduğumu hatırlıyorum yada yanlis hatırlıyorum ha Vincent ha leo ne farkeder ikiside yabancı degil mi zaten, Vincenti sen dedin demiyorum. Diyorum ya ben burda şahsa degil genel manada yazıyorum. Farkındaysan bende ailelerin yetiştirme tarzıyla alakalı birsey demedim diyememde. bende post açıyorsam herkes fikrini saygı çerçevesinde söylemekte ozgurdur demektir, Post açanda sensin su an o yüzden fikrimi beyan ettim seninde çoğu posta fikrini başkalarına söylediğin gibi. Her söylediğime rağmen iyi niyetli olmanıda cok anlamadim
ne dedim ki kotu niyetli olabileceksin? Farklı düşüncelerde olduğumuz icin mi? 🙂
herneyse ben sana hayırlı doğumlar diliyorum. İyi günler.