bdlry MssKrks ben paylaşmış olduğun aboutbaby markasının çantasını aldım canım. Anne bebek çantaları benim de genelde hoşuma gitmiyor ama normal çantalarda biberonluk vs termos kısmı yok o yüzden almal istedim. Lacivert beyaz puantiyeli modelini aldım ama https://ty.gl/mdna2wnn
oygenkubra turunculuanne evet gerçekten çok tatlı , çok pembe seven biri değilim ama kızım olacağı için pembeli bir şey olsun dedim 😊 beğenmenize sevindim teşekkür ederim
RuzgarsMommy Bende seçemedim daha sırt çantasına gibi spor bisey istiyorum anne bebek olan tutmali sapli yerleri hoşuma gitmiyor hic :/
MssKrks oygenkubra Çok hoş gözüküyor 😊 acaba içerisi geniş midir 🧐 ürün gelince inceleyip yazarsan çok sevinirim canım
MssKrks Siibeell Nike gerçekten güzel videosunu izledim çantanın içerisinde bir sürü göz var. Eşimin kanına girmeye çalışıyorum sana bu çantayı alalım diye 😜 beğenmezsem kendime başka çanta alacağım 😅
Zlhb MssKrks ay markasını bilmiyorum bende henüz almadım ama şöyle bir baktığımda şu ikinci varya altı siyah üstü grili çizgili onu beğenmiştim trendyolda☺️Adidas nike çantaları çok büyük ve hantal duruyor o yüzden spor çanta almayı düşünmüyorum