MssKrks Pankek Sırt çantası da olabilir tabiki bazı anneler sırt çantasından daha memnun 🙂 ama benim evde bebeğin ihtiyaçlarını sığdırabileceğim bi sırt çantam yok o yüzden bakıyorum
oygenkubra [bilinmeyen] merhaba , ben ilk trendyolda görmüştüm ama alamadan tükenmişti . sonra morhipoda gördüm ve morhipodan aldım . boyner’de de mevcut
Hlyyldz Bende aldim valla annebebek cantalari hos ama sonradan kalcak oyizden almadim smart baggs marka aldim baya guzel ici falan sporda hem
Yesilim MssKrks bence böyle sırt cantası alma cünkü hiç kullanışlı olmuyor ben pek memnun kalmadım elde olması daha mantıklı en azından aradgnı bulablyosn ama sırt cantasında öyle olmuyo bişeyler ya cok altta kalıyo yada cok üstte ben pek sevmedim
Hlyyldz _Honeybee_ instagramda durucantacollectionn canim simdiden basladim kullanmaya baya kullanisli valla
Fossey MssKrks bende anne bebek çantalarını beğenmediğim için United Colors Of Benettonun sırt çantasından aldım. Biberon vs için ebebekten minik çanta almıştım zaten atıcam içine bakıcam işime 😁 O yüzden ben nike diyorum👍🏻