MssKrks [img]https://i.hizliresim.com/YOLeI6.jpg[/img][/url] Kızlar anne bebek çantasına karar veremiyorum 🙄 Alıp memnun kaldığınız bir çanta var mı ? Ben resimdekiler arasında kaldım Siz ne tür bi çanta aldınız ? 😊 Nike Sırt Çantası Lequeen Anne Bebek Çantası Weego Travel Anne Bebek Çantası Weego Travel Anne Bebek Çantası Aboutbaby Anne Bebek Çantası Weego Anne Bebek Çantası
oygenkubra MssKrks benim şu standart anne çantaları hoşuma gitmiyor , ben de pumanın bir çantasını aldım bugün :) bence nike 👍🏻
Siibeell MssKrks nike çok hoşuma gitti benimde normal çantalar pek hoşuma gitmiyo bende kararsız kalıyorum ya sırt çantası yada şu spor çantaları gibi bişey düşünüyorum
Busraaaaaxxx MssKrks ben weego all star anne bebek cantasi aldım çok kullanışlı ve kaliteli henüz tam olarak kullanmadım ama ici dünyaları alıyor ve çok düzenli duruyor eşyalar
MssKrks oygenkubra Sen Puma’nın hangi modelini aldın canım. Hiçbirini canlı olarak görmediğim için emin olamıyorum. :D
oygenkubra MssKrks ben de canlı görmeden aldım , görünüşü hoşuma gitti ve yorumlar da gayet iyi olunca istedim
Selimem bunu aldım canım benim 96 TL ye trendyoldan insallah hayırlı Sağlıklı bir şekilde kullanmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 En içine sineni al canım geniş olsun sağlam olsun yeter :)))
MssKrks Selimem Amin canım inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur :) Bazen resimlerde gözüktüğü gibi olmuyor çantalar ya keşke mağazalardan canlı bakabilsek :D
edamlaguzel https://ty.gl/vumvjqz bende bunu aldım kızlar görünüşü vs çok hoşuma gitti daha kullanmak nasip olmadı zamanımız var daha
MssKrks oygenkubra Çok hoş gözüküyor 😊 acaba içerisi geniş midir 🧐 ürün gelince inceleyip yazarsan çok sevinirim canım
MssKrks Siibeell Nike gerçekten güzel videosunu izledim çantanın içerisinde bir sürü göz var. Eşimin kanına girmeye çalışıyorum sana bu çantayı alalım diye 😜 beğenmezsem kendime başka çanta alacağım 😅
MssKrks Pankek Sırt çantası da olabilir tabiki bazı anneler sırt çantasından daha memnun 🙂 ama benim evde bebeğin ihtiyaçlarını sığdırabileceğim bi sırt çantam yok o yüzden bakıyorum
happymam357 Ben bu anne bebek çantadan aldım öndeki biberon termos kısmı çıkıyor normal sırt cantasi gibi oluyo ici bayagi genis ve en iyi tarafi kumasi silinebilir cunku anne bebek cantaları yikanmiyor tavsiye ederim 😊