_defnee Gunesana Yoğun olabiliyorlar ve çevrimiçi oldukları zaman en acile cevap veriyor olabilirler.
1989-- Anonimmama haa o zaman durum birsz farkli evet bence soyleyin aradiginiz zaman neticede ozel doktor ve dunyanin parasini alıyor
Anonimmama 1989-- değiştiricez canım ikimizin de değiştirdiği doktor aynı hatta bakalım bugün gitmiş memnun kalmış yarın da ben memnun kalırım inşallah :)
Mltmdfn Mom72727 evet canım memnunum heralde yarın sonkez gidicem 39 hafta oldum gerçi ne gelen var ne giden. Ben hasan hocayı profesör oldugu icin istedim tek erkek tek profesör doktor . Bide bana erkekler kadın doğumda hep daha vicdanlı gelmiştir. Kadın doktorlar sanki ay bizde dogurduk yaygaraya ne gerek varcı gibi gelmiştir. Arada olan samimiyete de baglı senden bi samımıyet görmeyince onlarda uzak davranabiliyorlar. Bide eşlerimizle muayenelere falan cok normal mesafe. İlerleyen zamanlarda daha samimi oluyorsun🥰
Mltmdfn Gunesana ben artık mezun olcam hayırlısıyla hasan hocadan🥰 ama bana yaklaşımı cok guzel eşime de aynı şekilde girerim odasına hoşgeldin canım benim nasılsın kendini nasıl hissediyosun kanamamız var mı suyumuz geldi mi beslenmemize dikkat ediyor muyuz neler yiyosun nasıl besleniyosun anlst bakıyım diyo hemen😂 bazen ruh hali iyi olmuyor bazen acele doguma gidecek oluyor falan ozaman aceleci oluyor
Gunesana Mltmdfn yaa ne tatli :)) ben ozellikle kadin doktor istemiştim. Ama hasan hocayı çok çok duydum bende
Kediliannee Ortadoğunun doğum ücreti hakkında bikginiz var mı acaba telefonda ücret bilgisi veremiyorlarmış kaç sefer aradım ama :( ankara da yaşamıyorum, doğum için Ankaraya geleceğim.