Gunesana Benim ilk gebeliğim yaşadıgım ilde önerilen, iyi denilen bir doktora gitmiştim. Test sonucumu sabah doktoruma atıyordum akşama ancak cevap veriyordu. Ya da sonuç icin beni ara diyordu arıyordum açmıyordu meşgul olduğunu düşünüp bende sonucumu Watsaptan gönderiyordum aynı şekilde geç dönüş yapıyordu. Ama hep kendi kendime diyordum acil işi vardır ameliyatları vb. Sonuçta o kadar hastası var diye düşünüyordum. test sonucu acil bir durum olmadığı icin cok fazla üstelemiyordum. Ta ki benimde acil bir durumum olana kadar ilk gebeliğim olduğu icin çok panikleyip korkmuştum hemen aradım açmadı yine aradım açmadı mesaj attım dönüş yok. O günden sonra hemen doktorumu değiştirdim. Çünkü o saatten sonra içime sinmedi o davranışları. Ve şu anki doktorum çok şükür ki en ufak acil olmayan bir mesajıma bile en geç 2 saat içinde cevap veriyor. Aradığım an ulaşabiliyorum. Bazen kontrole gittiğimde elinde telefon kusura bakma canım hasta bir durum hakkında yazmış Hemen cevap verip seninle ilgileneceğim diyor. Yani bazen çok acil olmayan durumlar da geç cevap vermelerini önemsemiyoruz ama iler de Allah korusun sıkıntılı bir durum da Kötü olabiliyor. Doktorun içine sinecek bir defa o güven duygusu olacak. Karar sana kalmış tabi kalbinin sesini dinle 😊 ama kesinlikle bencillik yapmiyorsun bunun da farkında ol.