Tatlisannedilekk Deletedmom021 bulantı kusma devam🤢migren çok zorluyor bu aralara🤦🏻♀️ onun haricinde bir sıkıntım yok çok şükür, 1buçuk-2 haftadır hissediyorum oğlumu. Haziran temmuz gibi de alışverişe başlıcaz inşallah, sizin nasıl gidiyor😊
Gizemito Tatlisannedilekk Bulantı ve kusma benimde devammış 😢😢 Dün prilam ı içmeyince anladık ki benimkide halaaa devam 😌😌
Deletedmom021 Tatlisannedilekk bulantı kusma bitti 12 de şükür ama migren var bende de çok kötüyüm her gün baş ağrısı her gün 😔
Gizemito Sumru Ben 2 tane pijama takımı ve bir gecelik aldım trendyoldan kendim için bir de bir hamile taytım var o kadar 😂😂
Sumru Gizemito ben kendimi sona sakladım çünkü sonlara doğru kaç kilo alırım ne olur bilmiyorum o yüzden geceliklerimi vs bebek alışverişim bitikten sonra almayı düşünüyorum 😂
Esraaa02 Deletedmom021 bizde ekimde kavuşacağız inş. 17+3 günlük olduk benim oğlum olacak Allahın izniyle🤗
Gizemito Sumru Evet yüksek ihtimalle bende o zamana yine alırım 😂 Bunlar biraz günlük gibi de zaten sırf evdeyim sıkılıyorum diye elime kart geçtikçe eksik yaratıp alıyorum 😂😂
Tatlisannedilekk Gizemito bnde prilamla ayakta duruyorum cnm çok zor yaa korkuyorum ya oğlumu besleyemiyorsam diye😔 inşallah geçer tez vakitte bulantılarımız🙏🏻
Meral-5866 Selam güzel anneler ben daha hiç bir şey almadım 18 haftalıgız😊alan annelerden tavsiyelerini almak isterim 😊
Gulay_58 Esraaa02 kaç haftalıksın? Bende bugün alim karnımdayken 2 kere vurduğunu hissettim sanki 18+5 oldum
Esraaa02 Deletedmom021 bu sene kız senesi banada herkes kız diyordu doktor erkek diyince çok şaşırdı herkes Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş 🤲🤗
Deletedmom021 Sumru ya bende hevesleniyorum arastiriyorum sıkılıyorum 🤷 ya hangisini alicaz nerden basliycaz of😂🙈
Sumru Deletedmom021 hepsi yavaş yavaş olur inşallah birde bakmışız bu post altında aldıklarımızı hastane çantamızı paylaşmışız inşallah 😂🙏🏻
Eylul00 Esraaa02 bu sene erkek senesi deniyordu ama şaşırdm hatta bir post vardı Ekim ayı erkek ayı diye 🤷🏻♀️