Sumru Deletedmom021 hepsi yavaş yavaş olur inşallah birde bakmışız bu post altında aldıklarımızı hastane çantamızı paylaşmışız inşallah 😂🙏🏻
Deletedmom021 Gizemito aynen🤣ya misafir gelsede umrumda degil kimin ne düşündüğü ama kocaman beşik salonda 😁komik olmaz insallah🤷neyse bende gidip kocamannmmm almam🤣 küçük bişi alırım
Busra19 Biz 15+2 yiz ikilide yüksek ihtimal erkek demişti doktorumuz şimdi kız ☺️ Bende bazen bişiler hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum
Deletedmom021 Busra19 ay insallah hissedersin en kisa zamanda 😍😍 banada kız dedi haftaya erkek derse bayılırım 5 haftadır kızım kızım diye seviyoruz😁
Ayca6868 Deletedmom021 bizim 29 ekim doğum inşallah 😊😊🤰😘 14+6 dan selamlar cinsiyetimiz 6 gün sonra belli olacak inşallah
Busra19 Deletedmom021 ben bi yazıda bebeğin tuzlamanın şoka sokup ölüme kadar gidebileceğini okumuştum
Ayca6868 Sizdede oluyor mu bebeğime bisey oldumu korkusu ben çok korkuyorum ya kalbi durmuşsa şuan yaşamıyorsa diye
Busra19 Ayca6868 valla bende sürekli oluyor ya stres olmayım diyorum kendimi yatıştırmaya çalışıyorum ama öyle korkuyorum ki