Deletedmom021 Gizemito ay evet araştıralım ben anne yanı almıycam kiracıyım ve yatak odam çok küçük salona beşik alıcaz abes olurmu bilmiyorum 🙄
Gizemito Deletedmom021 Niye abes olsun boşverin rahatınıza bakın zaten uzunca süre misafir gelmez kabul de etmeyiz 😂🙊
Tuos2306 Deletedmom021 erkek olsaydı buda kıyafette almıcaktım ama prensesimize ayıp olmasın diye bikaç kıyafet alırız 🤣
Pamukkiz Deletedmom021 ben de karnımın altında pıt pıt hissediyorum artık gazdan ayırt edebiliyorum sanırım 😂
Svr Sumru canım ben hastane çıkışları dışında alacaklarımı yenidoğan değilde 0-3 , 3-6 aylık şeklinde bölerek almayı düşünüyorum
Tatlisannedilekk Deletedmom021 bulantı kusma devam🤢migren çok zorluyor bu aralara🤦🏻♀️ onun haricinde bir sıkıntım yok çok şükür, 1buçuk-2 haftadır hissediyorum oğlumu. Haziran temmuz gibi de alışverişe başlıcaz inşallah, sizin nasıl gidiyor😊
Gizemito Elbu Bizimki erkek 🤭 Pipisinin ultrasonu olmasa yanılıyor diyeceğim ama 12. haftada %51 erkek demişti doktorum 😂 Ama tırsmıyo değilim cinsiyet değişikliği hikayelerini okudukça detaylıda şok olur muyum acaba diye 😂😂
Esra8989 Elbu mrblar ben aranıza yeni katıldım herkese hayırlı dogumşar insallah biz 12 haftalıktık kıza benziyo demişti dün gittim 15+5 kız dedi degişir mi acaba 2 oglum var
Sumru Deletedmom021 sormaya bebeğin hareketini bile zor ayırt ediliyor o derece acemiyiz 😂 İnan bebek için alışverişe ve kendim için alınacaklara nerden başlayacağımı bilmiyorum 😂 internetten bakıyorum bakıyorum kapatıyorum 😂
Nurmona Deletedmom021 bizimki erkek 🥰 sadece 1 kıyafet aldık cinsiyeti öğrenince yazın memlekete gidene kadar bişey alacağımi pek sanmıyorum ben 😊 hareketlerini de yavaş yavaş hissediyorum pıtır pıtır 💜💜
Seymass Deletedmom021 benim çevremde arkadaş, akraba olarak şuan hamile olan 7 kişi var hepimizin ki erkek 😂
Deletedmom021 Gizemito aynen🤣ya misafir gelsede umrumda degil kimin ne düşündüğü ama kocaman beşik salonda 😁komik olmaz insallah🤷neyse bende gidip kocamannmmm almam🤣 küçük bişi alırım
Mavilipembeli Deletedmom021 17+4 olduk erkek cinsiyetimizde 😊 şoka gelen takımlardan aldım sadece. abim yiğenimin küçüklerini ayırmış kocaman bir valiz. Mama sandalyesinden yürüteci pusetine kadar 👶🏻heralde çok bişey almam
Elbu Gizemito benimde annem biturlu inanmiyor abilerimi hep erkek cocuklari 18 haftalikken gidicem ayrintiliya bakalim emin oluruz insallah 😂😂 Annem yuzunden tereddutteyim
Gizemito Sumru Ben 2 tane pijama takımı ve bir gecelik aldım trendyoldan kendim için bir de bir hamile taytım var o kadar 😂😂
Deletedmom021 Sumru ya bende hevesleniyorum arastiriyorum sıkılıyorum 🤷 ya hangisini alicaz nerden basliycaz of😂🙈