Mervenur_kcbs Mazan bugün benim arkadaşım gitti çok memnun kalmamış ona gitmiçsm bende fatihte bir yer bar 350₺ ye ona gitçem ya o daha iyimiş bu güzel değilmiş arkadasım gitme deşd
Deletedmom021 Mervenur_kcbs bilmiyorum ilk hamile kaldigim zamanda yüksek çıkmıştı sonra kendiliginden indi bugün öğrendim yine yükselmiş saglik ocagi devlete gönderdi haftaya cuma gidicem yeniden of hergün bisi çıkıyor ya😑
snm_ Bende şu an 14+5 im sanki ekimde doğacak gibi hissediyorum 😂ekim sonu kasım başı olabilirmiş buralarda da dolanayım 🥰
snm_ Deletedmom021 daha belli değil keyfini bozupta göstermedi bizimki 😂 ayak ayak üstüne attı 🙄 haftaya gidicez inşallah o zaman öğrenebiliriz 😍
Deletedmom021 Mervenur_kcbs inşallah canım benim bide sana bisi sorcam sen hangi ilaclar kullaniyorsun kac tane
Mervenur_kcbs Deletedmom021 kuzu ben vitamin ilacı kan ilaçı bide birtane vitamin damlası kullanıyorum Konya’daki doktor vermişti Doğuma kadar kullan dedi
Tontinimontin Kızlar ben dün hareketleri hissettim görseniz nasıl minnoştu🥰🥰 yarun kontrolümüz var muhtemelen cinsiyet belli olacak 17+0 şuan 🙊🙊
Tontinimontin Deletedmom021 13.haftada 13 14 cm falandı ama kilo falan söylemiyor benimde sormak aklıma hiç gelmedi normaldir herhalde değil mi senin kaçıncı haftaydı
Deletedmom021 cagla24 aaaaa😅😅😅bende dün gittim 17+5 dim ve bana da 195 gr dedi ama boyu 15 cm boyu 😂 nasıl yine aynıyız☺️