Gmzk8995 Deletedmom021 Merhabaa 🙋🏻♀️ 19+2 haftalık olduk bizde oğlumuz olacak nasipse 🥰 henüz birşey almadık bayramdan sonra baslıyoruz🥰🥰
Hazalperi Bizim doğum da 2 Kasım ama Ekim de doğurucam diye hissediyorum 😁 15 haftalık şuan 12 hastalıkken doktor erkek dedi 14 hastalıkken kiz dedi bende gittim dün BİM’den bir sürü pembe şey aldım inş bi değişiklik olmaz 🤦♀️😁
Deletedmom021 Hazalperi hiç belli olamaz keşke almasaydin☺️banada 12 de kız dün erkek dedi 2 hafta sonra kesin belli olucak 🤷
Hazalperi Deletedmom021 valla dayanamadım ama fişi atmadım haftaya üçlü test var birşeyler değişirse iade ederim artık napim 😁
ZeynepAkar Deletedmom021 ya ben geçen hafta gittim koz dedi bu hafta gittim yine kız dedi 16 haftalık bizim değişmez heralde daha .
Hazalperi Deletedmom021 evet 2 lim temiz çıktı ama doktor 3 lüyü yapalım içimiz rahat etsin dedi 70 TL zaten yaptıracağım
Deletedmom021 Hazalperi hi benim ikili temiz çıktı dr 3lüye gerek yok dedi o yüzden sordum hakkinda hayırlısı
Mervenur_kcbs Mazan ya kuzu Güngören de ilgi hastanesi var ya soğanlı tramvayın önünde tam orda 250₺ miş randevuya gerekte yok hemde çok uzak deil hem
Bahriye06 Sumru biz 13+6olduk dr 16. Haftada söyleyecek miş emin olmak istiyormuş sadece çok hareketli bir bebek annesi çok yaramaz olacak dedi😊 ben de çok merak ediyorum
Mervenur_kcbs Mazan bugün benim arkadaşım gitti çok memnun kalmamış ona gitmiçsm bende fatihte bir yer bar 350₺ ye ona gitçem ya o daha iyimiş bu güzel değilmiş arkadasım gitme deşd