Deletedmom021 cagla24 aaaaa😅😅😅bende dün gittim 17+5 dim ve bana da 195 gr dedi ama boyu 15 cm boyu 😂 nasıl yine aynıyız☺️
Tontinimontin Deletedmom021 13.haftada 13 14 cm falandı ama kilo falan söylemiyor benimde sormak aklıma hiç gelmedi normaldir herhalde değil mi senin kaçıncı haftaydı
Deletedmom021 Tontinimontin dün gittim 17+5 195 gr 15 cm dedi haftasıyla uyumlu dedi yani normalmiş kilosu ve boyu 😍
Semragklp Deletedmom021 canım bizde yeni öğrendik cinsiyetini 15+5 deyiz .Sağlıcakla gelsin bütün bebişler inşallah 🤲🏻Erkek bebek bizimkide 🐳❤️
Deletedmom021 Semragklp öyle mi masalllah canim🥰biz daha tam öğrenemedik 12 de kız 17 de erkek dedi detayliyi bekliyoz🙄😍
Semragklp Deletedmom021 teşekkür ederim kuzum 🥰valla bende içimden kız geçirip dün BİM’den babynest pembe olanını almıştım 😁Eşim inanmadı doktora bende görebilirmiyim diye sordu doktor bebeğin bacak arasındaki çıkıntıyı gösterdi pipisi diye değişmez galiba artık 😁🤭
Gulay_58 Esraaa02 kaç haftalıksın? Bende bugün alim karnımdayken 2 kere vurduğunu hissettim sanki 18+5 oldum
Deletedmom021 Semragklp ay ne bilim kuzm aklim ermiyor bu doktorlara da bebeklerede yüzde yüz belli olmadan bisi almadim almamda😂🥰
Esra60 Deletedmom021 kimse bizi açmıcak zannettim her ay vardı ekim hariçç şükür 😃😃 19+5 erkek 🥰 şükürler olsun artık hissediyorum
Deletedmom021 Esra60 haha😂kiz sen geç gördün sanirim 🙈masllah büyümüş seninki nasıl gidiyor detayliya giricekmisin
Esra60 Deletedmom021 valla geç görmüşte olabilirim 🤣 güzel gidiyor çok şükür her işide yapabiliyorum valla ayın 21 inde giriyoruz detaylıya :) haraketleri çok komik geliyor :)
Sevtapdemir Kızlarrr merhaba 19+2yiz kızımız olacak ama daha isim bulamadık 🤷♀️ Detaylıya gireniniz var mı yada ne zaman gireceksiniz ???
Sevtapdemir Bu arada hareketleriniz 18. Haftamda hissetmeye başladım şimdi kıpır kıpır babası bile hissetti çünkü hissedilmeyecek gibi değil baya güçlü bi kız 😄
Deletedmom021 Sevtapdemir masalllahhh😍😍😍😍😍ay çok heyecanlı bende yarin 18 oluyorum insallah bende daha net hissedirim🙈