Deletedmom021 Mervenur_kcbs ben ilk defa öğrendim 🥰 neyse 2 gün sonra 18 oluyoruz masllah🙈biz senle 8 haftalikken tanıştık 😁 beraber dogurucaz insallah o günleide görelim
Mervenur_kcbs Deletedmom021 ya inşallah inşallah kuzu sağ Salim sağlıklı o günleride görürüz inşallah
Mazan Mervenur_kcbs merhaba canım 250 TL nerede var ya hangi hastane .benim hastane de 600 dedi pahalı geldi bana
Beyis Deletedmom021 ben tüy değiyormuş gibi bişey olur çok nadir fakat o bebek hareketi mi anlamıyorum 🤔 bu arada göğüsleriniz kaşınıyor mu
Deletedmom021 Beyis kuzum bende öyle tüy degme gibi olmadi belki sende hissediyorsundur ama ayırt edemiyorsundur 👍 göğüslerim ilk aylarda kasindi ama şimdi kasınmiyor
Deletedmom021 Beyis kuzum bende öyle tüy degme gibi olmadi belki sende hissediyorsundur ama ayırt edemiyorsundur 👍 göğüslerim ilk aylarda kasindi ama şimdi kasınmiyor
BambinosununAnnesi 20 haftalık olarak merhaba diyeyim. . Doğum 3 Ekim gözüküyor 🙏🏻 Yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var
BambinosununAnnesi 20 haftalık olarak merhaba diyeyim. . Doğum 3 Ekim gözüküyor 🙏🏻 Yarın ayrıntılı ultrason randevumuz var
Mervenur_kcbs Mazan ya kuzu Güngören de ilgi hastanesi var ya soğanlı tramvayın önünde tam orda 250₺ miş randevuya gerekte yok hemde çok uzak deil hem