Deletedmom021 Mervenur_kcbs evet ya🙄 kız kız dedik ne bilim kafam karışık erkekmi kız mı ya çıldırıyorum basim ağrıdı niye net bisi demiyorlar çocuk olmuş 17+5 gözükmüyor mu 🤷
Fuliaa90 Deletedmom021 detaylıda netleşir bende de oldu oyuzden artık erken söylenenlere çok inanamıyorum 😂
Mervenur_kcbs Deletedmom021 bazen saklayada biliyor ya kuzu bide devletin makinaları çok iyi değil net gözükmüyordur
Deletedmom021 Fuliaa90 ya hangisine inanayim😂kizmi erkekmi 😒 2 hafta mecbur bekliycem detaylidan sonra yine haberlesiriz😂😍😍😘😘
Deletedmom021 Mervenur_kcbs ne bilim artik 2 hafta daha bekliycem mecbur 2 hafta sonra özele gidicem detaylı icin o zaman kesin belli olur sen kaçıncı haftada gidiceksin kuzum😍😘
Merveu- Biz de 18+2 deyiz ve bir türlü cinsiyetimizi öğrenemedik. Göstermiyor kelebeğim🤷🏻♀️ Kısmetse 12 ekim gibi gözüküyor doğum.
Mervenur_kcbs Deletedmom021 ya daha net belli olur diye düşünüyorum zAten 28 Mayıs’ta normal doktor randevum var doktorumu değiştirdim 🙈 😂 aşı var daha yeni de görmüş olcam ya biraz daha büyümüş olur zAten 20 -24 haftası yapıyorlar ya öyle düşündüm ama yine bilemiyorum 😂😂🙈
Deletedmom021 Mervenur_kcbs ha sen bilirsin tabi bitanem zaten 28 Mayıs’ta sen 20 haftalık oluyorsun 22 23 haftalıkken gitsen iyi olur tabi düşün sen 😘😍😍😍20 hafta erkenmi detaylı icin gozukmezmi herşeyi 😒
Deletedmom021 Mervenur_kcbs bu arada ben gidemedim bime çünkü sağlık ocağına gittik kan verdim devlete gittim sıra bekledim falan filan çok yoruldum gitmedim aceleye gerek yok dedim ama arkadaşım bana 2 tane cam biberon 2 tane de emzik almış 😅😍😍
Mervenur_kcbs Deletedmom021 ya genelde o zaman gidiyorlar aslında ama ben öyle düşündüm bizimkilerde daha büyümüş olur 1-2 hafta geç olsada olur ya özeldemi yaptırcan kuzu
Mervenur_kcbs Deletedmom021 ben gitttim ama bitmişti😂 emzik binerim vardır onuda avent alcam almadım o yüzden yastıktan çok istiyordum figürlü
Deletedmom021 Mervenur_kcbs tabi canım özelde yaptiricam bugün aradım konuştum 1 hafta önceden randevu alın çok yorgunum dedi 250 tl fiyatida
Deletedmom021 Mervenur_kcbs ya bende emzik biberon alıcam ama heves etmiş almış 🙈bebek belki emer belki emmez 🤷 baktım bimden aldıklarım postuna herşey almış herkes sen niye gec kaldin🥺
Mervenur_kcbs Deletedmom021 ya iyiymiş bende burda bir yer buldum 250₺ ye 😂🙈inşallah iyidir gittiğim hastane 530₺ istedi
Mazan Mervenur_kcbs merhaba canım 250 TL nerede var ya hangi hastane .benim hastane de 600 dedi pahalı geldi bana