Deniz8731 damlaege Günde kaçar tane yiyosun canim? Kac tane yemek gerekir acaba? Ben 3 tane yiyorum ama az mı ki?
Gul6100 Gamzegrgl yarin ki doktor kontrolunde bir sorayim o zaman masallah allah hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 🤲😊
Gamzegrgl Gul6100 Bazı doktorlar inanmıyor ama bilimsel bir gerçekliği var. Ben doktoruma hiç sormadan başladım. Amin inşAllah hepimiz sağlıcakla kavuşalım 🙂
Gul6100 Gamzegrgl bakalim bizim doktorumuz ne diycek ye desede rahatlasam🙂 canim cekiyor biryandan da .
Heyda Gul6100 ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri yiyorum. Hurma evladımızın gelişiminde en güzel meyvedir. 33. Haftadayım bu arada tekli sayılar halinde yiyorum(1-3-5) gibi. Tabi sizde farklı etkiler yaratıcagına inanıyorsanız yemeyin.
Gul6100 Heyda Bizim düşük tehdidimiz vardi agzima 1 tane bile suremedim yasakti. O yuzden korku olunca danismadan yemeyeyim dedim 🙂 ama 1 hafta daha sabredersem iyi olucak galiba
Mltmdfn Gul6100 canın cok cekıyorsa 1 tane ye 1 taneden birşey olmaz ama avuc avuc ta yeme tehliken varsa 35 den sonra baslarsın cok yemeye
Gamzegrgl Gul6100 Canın çektiyse 1 tane falan ye canım haftan erken değilse 🙂 Ve başlarsan tek sayılarda ye çift yeme hem sünnet hem vücuda o şekilde faydalı 🙂
Mltmdfn Ebrarela_1963 dogumu kolaylaştırıyor hurma yiyenle yemeyenın dogum asamasında açılması arasında fark oluyor
Ebrarela_1963 Mltmdfn çok sağol canım ramazandayız canım hurma çekiyo ben daha 20 haftalık oldum yemiyim mi şimdi 😖😖