PrensTaha Mom9272 yurt dışından geliyor sanırım o yüzden İsviçre’den. Şu an çok üzüldüm ya özellikle daha yeni hamile olanlar ne yapacak yine benim 29 günüm kaldı seninde az kaldı
Mom9272 RuzgarsMommy kusmayanlar hemen çıksın postumdan 🤣🤣 ay askım sorma ya bırakmaya calısıyorum hastanelik oluyorum nasıl bişey anlatamam😅
Mom9272 RuzgarsMommy kuzu baksana herkes doğuma kadar kullanır olmus cidden bağımlılıkmı yapıyor ne 😅bütün ecZaneleri tek tek gezip o ilacı bana kargolayacaksın🤣🤣
Bulantii Mom9272 yurtdışından geliyosa elimizde kalmadı giriş çıkış yasağından getietemiyoruz diyebilirlerdi ama üretimi mi durdu acaba şaşırdım şuralarda bekleyim merak ettim 🤷♂️
Bulantii Mom9272 aa belki daha iyisini üreticeklerdir bi kere içcen 3 ay bulantı yok mesela olamazmııı
Mom9272 PrensTaha galiba canım ben ilk haftalarımda iki doz içiyordum sabaha misler gibiydim şimdi teke düşürdüm Allahtan düşürmüşüm biraz zorlandım ama idare edecez artık kusmaktan iyidir
snm_ PrensTaha aynen bende de yaramamıştı aradan bir saat geçmesine rağmen ilacı ilk haliyle çıkartıyordum 😂
PrensTaha Mom9272 bende ilk iki tane içiyordum etkisi ağırdı hep uyku halinde gibiydim sonra bire düşürdüm iyi oldu